Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75241 Action Battle Echo bázis védelem

Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75241 Action Battle Echo bázis védelem

LEGO Star Wars fantasztikus szórakozási és játszási lehetőség nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  De miért annyira közkedveltek a  Star Wars™ építőjátékok?A Star Wars™ történet egy időtlen mese a jó és a rossz küzdelméről, és a messzi messzi galaxis feletti uralomért, a szabadságért folyó háborúról.A LEGO® Star Wars univerzum már 20 éve épül, átépül és bővül. Minden egyes LEGO Star Wars készlet inspirálhatja a gyermekeket arra, hogy újraalkossák és eljátsszák a Star Wars epizódok véget nem érő kalandjait és küldetéseit. Generációk nőltek fel a Star Wars világába bújva, és még generációk fogják tovább adni az űrhajókat, harcosokat, bázisokat. Legyél Te is a részese a véget nem érő űrutazásnak a galaxisok, bolygók végtelen világában. 

A LEGA Star Wars legfontosabb jellemzői

  • Véget nem érő csillagutazás új szereplőkkel
  • Kiválló építmény az örömteli játszásért
  • Minden részben megegyezik a filmbéli részletekkel  
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 8 éves kortól ajánlott
  • 504 darabos

LEGO Star Wars 75241: Action Battle Echo bázis™ védelem

Készülj fel a rakétakilövő mókára barátaiddal a LEGO® Star Wars™ Action Battle Echo bázis védelem készlettel! Építsd meg a Lázadó bázis bejárati kapuját, fegyvertornyát, védőárkát és a Birodalom AT-AT lépegetőjét! Ezután állítsd a Lázadókat és Hógárdistákat a helyükre, töltsd meg rakétákkal a kilövőket, célozz és tüzelj az ellenfél célpontjaira! Vajon le tudod teríteni az AT-AT-t, mielőtt felrobbantja a kapukat és lerohanja az Echo bázist? Ebben az akciódús Hoth-i csata témájú készletben minden döntés a Te kezedben van! Találd el a 3 piros vagy 3 kék célpontot és légy Te a győztes! 

A belépő kapu méretei:
10 × 25 × 10 cm

Az AT-AT méretei:
13 × 15 × 7 cm
A csomagolás tartalma:
2  hógárdista
3 lázadó
Lego kockák a kapu, torony, tűzelőállás, AT-AT megépítéséhez
2 tüzelőállás
4 rakéta

Kód:  LO75241
Termékszám:  5702016370683
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20