Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship

Építsd meg a droidok felfegyverzett űrhajóját, így egy újabb nagyszerű darabbal bővülhet a LEGO Star Wars gyűjteményed. A LEGO Star Wars igazán remek szórakozást jelent a halhatatlan történetsorozat legkisebb és idősebb rajongói számára egyaránt. A játék azonnal elrepít a Csillagok háborúja világába, ahol fénykardokkal küzdhetsz meg az erő Sötét oldala ellen. Vagy szeretnéd inkább létrehozni saját, eredeti és teljesen új történetedet? A képzeletednek semmi sem szabhat határt! Ez az akciódús és kalandokkal teli készlet hosszú órákra lefoglal idősebb gyermekeiddel együtt. A LEGO készlete a játék során fejleszti a kreativitást és fantáziát. Más modellekhez képest igazán strapabíró, színtartós és kiváló dimenziós pontosságú, utóbbi a darabok egyszerű összeállítását és szétszedését eredményezi. Ez a játék valóban generációkon át tart, és megőrzi eredeti állapotát!

A LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship főbb jellemzői

  • 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

  • Új kalandok és új Star Wars harcosok
  • Robusztus és tartós design az igazán akciódús játékhoz
  • Részletes kidolgozás a tökéletes, eredeti film szerinti megjelenésért
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Finom-motoros készségek fejlesztése
  • A gyermek játszhat egyedül vagy akár az egész családdal együtt
  • A Droid Gunship építőkészlete 389 darabot tartalmaz

LEGO Star Wars - Droid Gunship

Idézd fel a kedvenc Csillagok háborúja jeleneteidet ezzel a lenyűgöző LEGO készlettel. Építsd meg a droidok rakétakilövővel felszerelt űrhajóját és tarts Tarfful főnökkel és Yoda mesterrel a csatába, egyenesen a Kashyyyk bolygóra. Szállj be a pilótafülkébe, célozz a 4 rakétakilövő és korongvető kettősével, amelyek az űrhajó szárnyain helyezkednek el. A részletes kidolgozású LEGO Star Wars készlet minden bizonnyal magával ragad a jó és a rossz harcának izgalmas történetével. Tapasztald meg az összes intergalaktikus kalandot a kedvenc karaktereiddel!

Csomag tartalma:
2 minifigura: Tarfful főnök és Yoda, valamint harci droid figurák
Droid Gunship űrhajó
Tarfful főnök hosszú puskája 
Yoda zöld fénykardja
a harci droidok 2 gyorstüzelője

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  LO75233
Termékszám:  5702016370393
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15