Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár

4,9 15 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár

A távoli galaxisból érkező LEGO Star Wars megannyi új élményt nyújt a gyerekeknek. A Csillagok Háborúja híres hőseivel igazán élvezetes kalandokat élhetnek át, ráadásul az új LEGO®készlet vadonatúj karakterekkel gazdagodott. A harc, stratégia és a játék felépítésével a gyerekek ismét átélhetik kedvenc filmes kalandjaikat! A LEGO Star Wars-ban űrhajókat, harcosokat vagy klón tankokat építhetnek meg. Az egész galaxis válik felfedezhetővé a híres Millenium Falconnal vagy számos egyéb űrjárművel! Melyik oldalhoz csatlakoznak a kisebbek? Az erő sötét vagy világos oldalával szövetkeznek? 

LEGO Star Wars 75213 legfontosabb jellemzői

  • Az ikonikus Star Wars filmek által ihletett készlet
  • Eljátszhatók a népszerű Star Wars történetek és csaták
  • Működési funkciók (nyitott pilótafülke, visszahúzható alváz és tűzelés)
  • A LEGO készlet elősegíti a kreatív és fantáziadús gondolkodást
  • Kedvezően hat a finommotoros mozgás gyakorlására
  •  6-14 éves gyermekek számára ajánlott 
  • 307 darabos készlet

 Lego Star Wars - Adventi naptár 

 Rövidítse le a várakozást karácsonyig, és ajándékozza meg gyermekét ezzel a galaktikus adventi naptárral, amelyet a Csillagok Háborúja film hősei ihlettek. Minden egyes nap kellemes meglepetés vár a kicsikre a naptár egyes rekeszeiben. Az ajándékok között híres figurák, űrhajók, fegyverek és egyéb tárgyak találhatók. Az összes ablak kinyitása után az összecsukható játéktábla alkalmas a sivatagi vagy a jégbolygó jeleneteinek életre keltéséhez. Gyermeke így játszhat egyszerre az adventi időszak apró ajándékainak minden egyes darabjával.

A csomag tartalma:
 5 mini robotfigura és 3 szereplő - Rose, Rowan, General Merrick, Battle Droid, Death Trooper, Rathtar, Guavian katona és IG-88 droid
 Modellek - földi gyorsfutó, Arrowhead űrhajó, köztársasági csatahajó, Naboo vadászgép, speciális jármű, General Grievous vadászgép, Blaster ágyú, Delta-7 harci jet, birodalmi szállítmányhajó, TIE vadászgép, AT-ACT, Zeta Class rakományhajó és birodalmi speeder motor
 Fegyverek - sugárvető pisztoly, 3 lézerpuska, 2 lézer- és fénykard
 Ünnepi díszítésű nedvesség párologtató
 Hóember
 Tartalék kerékagy



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  LO75213
Termékszám:  5702016112078
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10