Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Star Wars 75210 Moloch terepsiklója

Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75210 Moloch terepsiklója

Építsd meg Moloch terepsiklóját, így egy újabb nagyszerű darabbal bővülhet LEGO gyűjteményed. A LEGO Star Wars igazán remek szórakozást jelent a halhatatlan történetsorozat kisebb és nagyobb rajongói számára. A játék egy pillanat alatt elrepít a Csillagok háborúja világába, ahol fénykardokkal küzdhetsz meg az erő Sötét oldala ellen. Vagy szeretnél inkább saját, eredeti és új történetet létrehozni? Ez az akció dús és kalandokkal teli készlet hosszú órákra lefoglal majd Téged és idősebb gyermekeidet. A LEGO játékos formában fejleszti a kreativitást és fantáziát. Más építőjátékokhoz képest igazán ellenálló, színtartó és méretpontos, ami a darabok egyszerű összeállítását és szétszedését eredményezi. Biztos lehetsz benne, hogy ez a játék generációkon át szórakoztatni fog!

A LEGO 75210 legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas 8 és 12 év közötti gyermekeknek
  • Új kalandok és új Star Wars harcosok
  • Robusztus és tartós szerkezet az igazán akció dús játékhoz
  • Részletes kidolgozás és tökéletes formatervezés az eredeti film alapján 
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát 
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül vagy akár az egész családdal együtt
  • A Moloch terepsiklója építőkészlet 464 darabot tartalmaz

LEGO Star Wars - Moloch terepsiklója

Ezzel a készlettel megépítheted a Han Solo filmből ismert Moloch ikonikus terepsiklóját és eljátszhatod kedvenc jeleneteidet a filmből. Indulj a rettegett bandavezérrel ellenségeid keresésére. Ne felejtsd el magaddal vinni nem csak az összes fegyvert, hanem a kutyákat is, amelyek a nyitható ketrecbe utazhatnak. És amikor "kemény lesz a harc", használd a rejtett kerekeket és lebegj! A fantáziának semmi sem szab határt, így kitalálhatod a saját történeted...

A csomag tartalma:
2 minifigura: Moloch, Rebolt
2 db koréliai vadászkutya
összeszerelhető terepsikló pilótafülkével minifigura számára, nyitható ketrecekkel a kutyáknak, hátsó raktárhellyel, hatkarú kilövővel és rejtett kerekekkel a lebegő hatáshoz
Moloch blaster pisztolya
Rebolt ostora

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  LO75210
Termékszám:  5702016110586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05