Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75205 Mos Eisley és kantinja

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75205 Mos Eisley és kantinja

A szuper LEGO Star Wars 75205 Mos Eisley és kantinja a Star Wars: Egy új remény című filmje egy kultikus jelenetén alapul. A Tatooine legveszélyesebb kocsmájában, Mose Eisley kantinájában játszik. Ez a ragyogóan kialakított modell kantin moduláris, a jobb játékélmény érdekében nyitott felépítésű. Nyisd ki a tolóajtót, lépj be a bárba, és fedezd fel a kifinomult belső téreket, benne a bárpulttal, ahol frissítőket árulnak és két ülőhellyel, aminek az a funkciója, hogy itt játszódjon a felejthetetlen találkozás Han Solo és Greedo vadászmester között. A készlet tartalmazza az Ubrikkian földi vitorlázógépet nyitott pilótafülkével a lövész minifigura és a fenti részen a kilövő számára. Nem hiányzik a négy Lego minifigura sem. Kezdjünk neki gyorsan! A LEGO Star Wars 75205 Mos Eisley és kantinjának mind a 376 darabja várja, hogy összeszereljük. 

A LEGO Star Wars 75205 Mos Eisley és kantinja építőjáték legfontosabb jellemzői  

  •  Super LEGO építőjáték a Star Wars: Egy új remény film motívumaira 
  •  Lehetővé teszi a részletesen kidolgozott bár és az Ubrikkian 9000 nyitott pilótafülkéjű földi vitorlázógép összeszerelését 
  •  A LEGO Star Wars 75205 Mos Eisley és kantinja négy minifigurát is tartalmaz 
  •  Kiváló minőségű és tartós kidolgozás a bevált gyártótól 

Lego minifigurák:
Han Solo, Greedo, Wuher, Sandtrooper

Tartozékok:
Két blaster pisztoly, egy blaster

 Méretei: 
 A kantin méretei: 10 cm-nél magasabb, 22 cm széles és 9 cm mély.
 Ubrikkian 9000 méretei: 9 cm-nél magasabb, 7 cm hosszú és 7 cm széles. 


Kód:  LO75205
Termékszám:  5702016164336
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10