Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75198 Tatooine™ harci csomag

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Star Wars 75198 Tatooine™ harci csomag

Építsd fel a Tatooine™ harci csomag készletet és egy újabb remek darabbal fog gazdagodni LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars kiváló szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akik hallhatatlan saga rajongók. Rögtön magával ragad a Star Wars világába, ahol fénykarddal harcolhatsz az Erő Sötét Oldala ellen. Vagy inkább egy új, saját, eredeti történetet szeretnél elmesélni? A képzelet nem ismer határt! A készlet akciót és kalandot rejt magában, téged és gyermekeidet minden alkalommal órákig el fog szórakoztatni. A Lego készlet, játék közben, fejleszti a kreativitást és a képzeletet. Összehasonlítva más építőkészletekkel garantáltan erős, strapabíró, színtartó és méretpontos, amely egyszerű össze- és szétszerelést tesz lehetővé.  Ne kételkedj benne, hogy ennek a játéknak a népszerűsége generációkon keresztül változatlan marad. 

A LEGO 75198 legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott korosztály 6-12 év között
  • Új kalandok és Star Wars figurák
  • Masszív és tartós kialakítás, igazi akciójátékhoz
  • Aprólékos kidolgozás, a filmben szereplő eredeti tökéletes mása  
  • A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros-készséget
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat az egész család
  • A Tatooine™ harci csomag készlet 97 darabból áll

LEGO Star Wars - Tatooine™ harci csomag

Ezzel a csodálatos készlettel felidézheted a Star Wars film New Hope jelenetét. Javítsd a droidokat a Tatooine bolygón, a Tatooine harci csomaggal! Rakd fel a droidot a szervizjárműre, és használd a szerszámokat a javításhoz! De ügyelj a buckalakóra! Lőj a korongvetőkkel, mielőtt túl közel kerüln, és kényszerítsd őket fedezékbe! A járművek és figurák precíz kidolgozása  biztosan magával ragad majd a jó és a gonosz harcának izgalmas történetébe.

A csomag tartalma:
3 mini figura - 2 Jawa  és 1 Tusken harcos
1 astro-droid figura
szerviz jármű 2 korongvetővel
asztro-droid emelő daru
fegyverek - 2 Jawa pisztoly, Tusken harcos támadó botja

Kód:  LO75198
Termékszám:  5702016109924
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15