Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap
Az ünnepek alatt május 31-én és június 1-jén a budapesti bemutatóterem zárva tart, de mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon

234 590 Ft
225 690 Ft
177 710 Ft áfa nélkül

LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon

A legnagyobb LEGO® készlet, amely valaha készült

A Star Wars legenda egyetlen igazi rajongójának gyűjteményéből sem hiányozhat az egyedülálló LEGO Star Wars Millenium Falcon 75192 mega-készlet. Ez minden idők legnagyobb LEGO készlete, amely a híres és vakmerő légikalóz, Han Solo nevezetes koréliai űrhajóját ábrázolja a legkisebb részlet pontosságával.

Hagyd, hogy magával ragadjon a külső és belső tér lenyűgöző kifinomultsága, ahonnan semmi sem hiányzik, ami az igazi Millenium Falcon filmben megvan! Megtalálhatóak itt az alsó és felső rész négycsövű lézerágyúi, a leszálló talpak, a lehajtható rámpák és a levehető tetejű pilótafülke 4 minifigura számára. Az egyes hajótest panelek alatt, a törzsben található a részletesen kidolgozott, fő rakománytér, a hátsó tárolóhely és a tüzérségi állás is.

A csomag tartozékok széles skáláját tartalmazza, köztük nemcsak a legénység minifiguráit, hanem azok autentikus fegyvereit is.

A teljes űrhajó szerkezetét egy pillanat alatt átalakíthatod egy korábbi változatból egy olyan újabb  verzióra, ami a VII. és VIII. epizódból ismert .


A LEGO Star Wars Millennium Falcon legfontosabb jellemzői

  • 16 éves kortól ajánlott
  • 7541 darab - a legnagyobb LEGO készlet, amely valaha készült
  • Rendkívüli módon kidolgozott külső és belső részletek
  • 4 figura a klasszikus karakterek közül (Han Solo, Leia, Chewbacca, C-3PO) + 3 figura a VII. és VIII. epizódból (az idős Han Solo, Rey, Finn)
  • Méretei: 21 × 84 × 56 cm
  • Számos eredeti kiegészítő elem és tartozék a Star Wars filmből
LEGO Millennium Falcon

Ez a gondosan kidolgozott modell nemcsak tökéletes részletekkel, de cserélhető műholdas antennákkal és a népszerű Star Wars karakterekből összeállított legénységgel is rendelkezik. Eljátszhatod a klasszikus LEGO Star Wars kalandokat Han Solo-val, Leiával, Chewbaccával és C-3PO-val, vagy beléphetsz a VII. és VIII. epizód világába az öreg Han Solo-val, Rey-jel, Finn-nel és BB-8-tel együtt.

LEGO Millennium Falcon figuresNem fogsz unatkozni

Az akciós szórakoztatást számos mozgó alkatrész garantálja. Az egész űrhajó 3 szektorból áll - a fő rakományrekeszből, a gépház hátsó részéből és a tüzérségi állásból. Minden szektorban kifinomult belső terek találhatóak megfelelő funkcionális részekkel.  

Sok minifigurával játszhatsz

 Két minifigura-készlet áll rendelkezésedre a legénységhez: 4 klasszikus - Han Solo, Chewbacca, Leia és C-3PO,  valamint további 3 minifigura a VII. és a VIII. epizódból:  az öreg  Han Solo, Rey és Finn. Természetesen nem hiányozhat a BB-8 droid sem, a 2 beépíthető Porg sem, de a beépíthető Mynock sem.

Erőteljes fegyverek az igazi Csillagok háborújához

A  hajó alján és tetején található, négycsövű lézerágyúk mellett  a készlet rejtett sugárvetőket és legénységi fegyvereket is tartalmaz - sugárvetőket, sugárvető pisztolyokat és  puskákat, és természetesen Chewbac-számszeríjat is.


A LEGO Star Wars egy nagyon szórakoztató játék a halhatatlan legenda fiatal és régi rajongóinak. Egy pillanat alatt elröpít téged a Csillagok háborúja világába, ahol lézerkardokkal harcolhatsz az Erő sötét oldalával. Vagy te inkább saját, eredeti, teljesen új történetedet szeretnéd létrehozni? A képzelet nem ismer határokat! Ezzel az akciós  kalandkészlettel órákig elszórakozhatsz családtagjaiddal együtt.  A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a készlet kiválóan alkalmas gyűjtőknek is, de nagyszerű mutat minden Star Wars rajongó polcán is. Engedd, hogy az Erő legyen veled a játék során!
4,9
15 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Fiúknak
Alsó korhatár 16 év

Lego

Darabszám 7 541 db
Sorozat Csillagok háborúja
Téma Világűr, Star Wars

Ismert innen:

Motívum Csillagok háborúja

Fajta

Fajta Épitők
Kód:  LO75192
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702015869935
WEB10