Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75159 Halálcsillag

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Star Wars 75159 Halálcsillag

Építsd meg a fantasztikus Halálcsillagot és máris egy nagyszerű elemmel bővül a LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak, a halhatatlan saga minden rajongójának. Egy pillanat alatt belecsöppenhetsz a Star Wars világába, ahol fénykarddal harcolhatsz az Erő Sötét Oldalával. Vagy inkább szeretnéd megalkotni a saját, eredeti, teljesen új történetedet? A képzelet nem ismer határokat! Ez a kalandokkal teli készlet órákon át tartó szórakozást biztosít Neked és idősebb játszótársadnak is. A Lego játék közben fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más építőjátékokhoz képest a Lego garantálja a szilárdságot, színtartósságot és méretpontosságot, ami azt jelenti, könnyű összerakni és szétszedni. Hidd el, hogy ez a játék több generáción át megmarad.

LEGO Star Wars

  • 14 éves kortól ajánlott
  • Egyedülálló, hatalmas LEGO Star Wars készlet
  • Robusztus és tartós konstrukció egy igazán akciódús játékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzeletet
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlesztéséhez
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család
  • Darabszám - 4016

LEGO Star Wars - Halálcsillag

Ilyen még nem volt! Az egyedülálló birodalmi fegyver, amely akár az egész bolygót képes elpusztítani, teljes valójában és szépségében - a Halálcsillag - csak rád vár. A hatalmas modell sok termével és valósághű terével szó szerint beszippant ebbe a világba. Irányítsd az óriási szuperlézert a vezérlőteremből, tervezd meg a következő küldetéseket a konferencia teremben vagy indítsd útjára a hangárból Lord Vadert TIE Advanced vadászgépén. Megjavíthatod a droidokat a karbantartó helyiségben, fogva tarthatod a foglyokat a börtönben és persze nem szabad megfeledkezned a harcról sem, mert az ellenség mindenütt jelen van. Győzd le a lázadó csillaghajókat a rugós, kilövős fegyver segítségével - a turbólézer, a turbólézer torony és az erőteljes vonósugár segítségével. Mi lenne, ha meglátogatnád Palpatine császárt a tróntermében? Miért ne, de azért légy résen, mert Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker és Han Solo mindent megtesz annak érdekében, hogy elpusztítsa a rettegett Halálcsillagot!

A csomag tartalma:
23 minifigura - Grand Moff Tarkin, Darth Vader, Palpatine császár, birodalmi tengerésztiszt, birodalmi tiszt, 2 birodalmi rohamosztagos, 2 Halálcsillag katona, 2 birodalmi királyi gárdista, 2 Halálcsillag ágyúkezelő, Halálcsillag droid, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, Luke Skywalker (Tatooine), Luke Skywalker (álruha) és Luke Skywalker (az utolsó párbaj), továbbá R2-D2, egy asztromechanikus droid és Dianoga, a szemétzúzó szörny

Szuperlézer vezérlő helyiség
Birodalmi konferenciaterem
Hangár rugós kilövő a TIE Advanced levehető vadászgép indításához
Palpatine császár trónterme
Droid karbantartó helyiség
Börtöncellák
Szemétzúzó
Vonósugár
Raktér
Rugós kilövős turbólézer 2 üléssel a 2 Halálcsillag agyúkezelő számára
2 mozgatható turbólézer torony
3 fénykard
4 lézerfegyver
3 lézerpisztoly
4 lézerpuska
2 erőlándzsa
2 Erővillám elem
Nyílpuska

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Gyerek
Sorozat LEGO® Star Wars
Megjelenési év 2017
Kód:  LO10188
Termékszám:  5702015593946
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10