Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna

5,0 27 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna

A Lego Speed Champions két csodálatos világot, az építőjátékok és a versenyautók világát köti össze. A gyerekek megtapasztalhatják az autóversenyzés hangulatát: a valósághű autókat, ha összeomlik egy motor, a sebesség és a győzelem iránti vágyat - mindezt, és még sok mást kínál a Lego Speed Champions. A világ egyik legnépszerűbb készletének segítségével a gyerekek megismerkednek a leggyorsabb autók márkáival, felkészíthetik az autót a versenyre, gondoskodhatnak a hiba nélküli boxkiállásról, végül élvezhetik a győzelem édes ízét.

A Lego Speed Champions legfontosabb jellemzői

  • 7 éves kortól ajánlott
  • A gyerekek részesei lehetnek a versenyautók izgalmas világának
  • Jól ismert márkák valósághű autói
  • Készítsd fel az autódat a versenyre és nyerj!
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Finom motorikus képességek gyakorlása
  • Darabszám - 219

Lego Speed Champions 75892 - McLaren Senna

Ki ne emlékeznek a legendás brazil versenyzőre, Ayrton Sennára? Az iránta való tiszteletből a McLaren róla nevezte el az egyik nagyszerű autóját, amelyet otthon Te magad is megépíthetsz legóból. A McLaren Senna Lego Speed Champions készlet egy figurával, cserélhető üveggel ellátott pilótafülkével, gumiabronccsal szerelt kerekekkel, cserélhető keréktárcsákkal, hátsó spoilerrel és átlátszó lámpákkal érkezik. A szürke, fekete és a narancssárga színeket McLaren és Senna logókkal ellátott design matricákkal egészítheted ki. A McLaren és Pirelli logókat viselő versenyző mellett egy forgó ventilátorral rendelkező aerodinamikai alagút is található a készletben.

Csomag tartalma:
219 kocka McLaren Senna autó építéséhez
Autóversenyző figura öltözékben
Kulcs
Sisak
Aerodinamikai alagút forgó ventilátorral
Matricák
Összeszerelési útmutató
Autó méretei:
4 × 15 × 5 cm
Aerodinamikai alagút méretek:
5 × 6 × 4 cm


Kód:  LO75892
Termékszám:  5702016370966
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10