Oldal frissítése

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Versenyautó

4,7 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Versenyautó

A Lego Speed Champions két csodálatos világot, az építőjátékok és a versenyautók világát köti össze. A gyerekek megtapasztalhatják az autóversenyzés hangulatát: a valósághű autókat, ha összeomlik egy motor, a sebesség és a győzelem iránti vágyat - mindezt, és még sok mást kínál a Lego Speed Champions. A világ egyik legnépszerűbb készletének segítségével a gyerekek megismerkednek a leggyorsabb autók márkáival, felkészíthetik az autót a versenyre, gondoskodhatnak a hiba nélküli boxkiállásról, végül élvezhetik a győzelem édes ízét.

A Lego Speed Champions legfontosabb jellemzői

  • 7 éves kortól ajánlott
  • A gyerekek részesei lehetnek a versenyautók izgalmas világának
  • Jól ismert márkák valósághű autói
  • Készítsd fel az autódat a versenyre és nyerj!
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Finom motorikus képességek gyakorlása
  • Darabszám -198

Lego Speed Champions 75891 - Chevrolet Camaro ZL1 versenyautó

Gyere ki boxutcába, tankolj, majd gyorsan érj be a célba a Chevrolet Camaro ZL1-gyel a Lego Speed Champions sorozat jóvoltából. A gyönyörűen kidolgozott kék Chevrolet rendelkezik egy, a figura számára kialakított, állítható pilótafülkével, levehető szélvédővel, design lámpákkal és gumikerekekkel, valamint eredeti keréktárcsákkal ellátott kerekekkel. Az autó matricákkal díszíthető. Vedd le a szélvédőt, emeld fel a fülkét, ültesd bele a Lego versenyzőt a pilótafülkébe, töltsd fel a tankot és már kezdődhet is a verseny. 

Csomag tartalma:
198 darab kocka a Chevrolet Camaro ZL1 megépítéséhez
Autóversenyző figura öltözékben
Benzines kanna
Kulcs
Sisak
Matricák
Összeszerelési útmutató
Autó méretei:
4 × 14 × 5 cm


Kód:  LO75891
Termékszám:  5702016370959
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05