Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs

A LEGO Speed Champions két csodálatos világot köt össze, az építőjátékokét, és a legelismertebb márkák versenyautóiét. A gyerekek élvezhetik a versenyek hangulatát - valósághű autók, motorzbőgés, gyorsaság és győzni akarás, mindez és még sokkal több a Lego Speed Chapions-szal. A világ legelterjedtebb építőjátékával a megismerhetik a világ leggyorsabb autóit, felkészíthetik az autókat a versenyre, hibátlan boxmegállást rendezhetnek, és végül kiélvezhetik az édes győzelmet!

A LEGO 75889 legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas 8-14 éves gyermekek számára
  • A versenyautók izgalmas világa
  • A jól ismert márkák realisztikus autói
  • Készítsd fel az autódat a versenyre és nyerj!
  • A Lego fejleszti a kreativitást és fantáziát
  • Finommotorikus készségek gyakorlása
  • Az Exkluzív Ferrari garázs 841 darabot tartalmaz

EGO Speed Champions - Exkluzív Ferrari garázs

Miután csatlakoztál a legendás Ferrari csapathoz, te leszel a főnök ebben a csodálatos, technikailag fejlett garázsban. Szervezd meg a versenyt a klasszikus Ferrari 250 GTO és a Ferrari 488 GTE között. Siess a műhelybe, emeld fel az autókat a rámpával, rögzítsd őket, tankolja meg őket, és készen is állnak a nyerésre az állítható versenypályán! A történelmi Ferrari 312 T4 a múzeumban is kiállítható, így a rajongók megcsodálhatják a verseny előtt. Amint a kockás zászló elkezd lobogni, a szuper autók elkezdenek versenyezni. Ki fog előbb beérni a célba, és megnyerni a trófeát? Tőled függ...

Csomag tartalma:
7 mini figura - Ferrari 250 GTO versenyző, Ferrari 488 GTE versenyző, Ferrari 312 T4 versenyző, versenyrendező, versenyautó szerelő, 2 látogató
3 ikonikus Ferrari versenyautó, műhely/múzeum és versenypálya
A klasszikus GTO Ferrari 250, 488 GTE és a történelmi 312 T4 autónak része a mini pilótafülke, a gumiabroncsok, az eredeti, részletes design, a versenyző színek és a versenyautó-grafikás matricák


A Ferrari 312 T4 autó cserélhető szárnnyal rendelkezik, mint az autó, amely at 1979-es világbajnokságot megnyerte, és amelynél ezt a leszorítóerő módosítására használták.
Állítható rámpa, szerszámos szekrény különböző szerszámokkal, vintage stílusú benzinszivattyú, raktárhely, pálya kijárat, dekoratív ív Ferrari logó matricákkal, zöld-fehér-piros olasz zászló matricákkal, és fali plakát matricákkal. A múzeum kötelekkel elválasztott kiállítási területtel rendelkezik autók számára, valamint vitrinnel a serlegen számára, és 3 modellautó elemmel.


A versenypálya összerakható szegélye zöld-fehér-piros, olasz zászló stílusú, és Ferrari logós ívvel, valamint kockás matricával rendelkezik.


Kiegészítők - 3 versenyzői sisak, kockás zászló a versenyrendező számára, a látogatók kamerája

Kód:  LO75889
Termékszám:  5702016110302
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20