sárkány LEGO

LEGO® sárkányok a bátor nindzsák és a roxforti varázslók világában

A LEGO® sárkányok között mindenféle fantasztikus filmek, animációs sorozatok, könyvek és játékok lényei is szerepelnek. Így gyermeked hálószobája könnyedén átalakulhat Harry Potter varázslatos világává vagy a LEGO® NINJAGO® lenyűgöző világává, ahol sárkányokból aztán biztosan nincs hiány. Tanítsd meg gyermekeidet arra, hogy a LEGO® sárkányokra úgy tekintsenek, mint olyan lényekre, akiket jobb, ha a saját oldalukra állítanak.

LEGO® NINJAGO® sárkány a népszerű sorozatból

A LEGO® NINJAGO® sárkány készletek pillanatok alatt beszippantanak az akciók és kalandok világába. Órákig elszórakoztathatnak! Szerezz sárkánybarátságot kedvenc nindzsáiddal, fedezd fel velük a LEGO® NINJAGO® sorozat világát, szállj szembe ellenfeleiddel. Minden idők legnagyobb LEGO® NINJAGO® sárkánya garantáltan segíteni fog a győzelemben.

LEGO NINJAGO sárkány
LEGO sárkányok

LEGO® sárkány a Harry Potter™ sorozatból ismert hősök figuráival együtt

A LEGO® Harry Potter™ sárkányok a fiatal és tehetséges varázslóról szóló könyv- és filmsorozatra épülnek. Meg tudod-e nyerni a csatát Viktor Krum, Fleur Delacour és Cedric Diggory ellen a Tűz Serlegében? A mágikus világ legveszélyesebb sárkányai elleni mérkőzésen majd kiderül. De vigyázz, ezek a LEGO® sárkányok bizony kemény ellenfelek.

LEGO sárkányok

A LEGO® sárkány minden gyermek számára szórakoztató

A LEGO® sárkányok a népszerű fantáziavilágok játékos elemeit hozza el minden 4 éves és annál idősebb gyermek számára. A fiúk és a lányok egyaránt megtalálhatják a nekik tetsző készletet.

sárkány LEGO

A sárkány LEGO® fejleszt

A többi LEGO® építő készlethez hasonlóan a LEGO® sárkányok is fejlesztik a gyermekek fantáziáját, képzelőerejét és finommotoros készségeit. A játszás egyben tanulás is.

LEGO NINJAGO sárkány

LEGO® NINJAGO® sárkány

A szórakoztató LEGO® NINJAGO® sorozat a sárkányokat és a nindzsákat egy csodálatos világban egyesíti és lehetőséget ad rá a gyerekeknek, hogy életre keltsék kedvenc hőseiket.


LEGO® sárkány - tökéletes építőjáték a fantáziavilág szerelmeseinek

A LEGO® sárkányok rengeteg kockaépítő kalandot, izgalmas sárkányharcot és fantáziavilágok felfedezését kínálja, hogy a gyerekek órákig elszórakozzanak. A kalandjaiknak csak a képzelőerejük szabhat határt.


Minden LEGO® sárkány útmutatóval együtt érkezik

Előfordulhat, hogy egy LEGO® sárkány megépítése segítség nélkül egyszerűen túl nehéz feladatnak bizonyul. Éppen ezért minden LEGO® sárkány készlethez tartozik egy használati útmutató is. Természetesen az egész család részt vehet a LEGO® sárkányok összeállításában.