LEGO robot

A LEGO® Robot építőkészlet kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál robotokat

A robotok minden korosztályú fiúkat és lányokat lenyűgöznek. Mindenki megépítheti a sajátját, függetlenül attól, hogy hány éves. A nagyobb építők számára ott vannak a bonyolult LEGO® Boost robotok, amelyekkel rengeteg tanulságos szórakozást lehet szerezni. A legfiatalabb építéskedvelők viszont a LEGO® DUPLO® robotokat vagy a LEGO® City sorozat robotjait fogják kedvelni. amelyek nem fognak eltévedni egyetlen városban sem.

Programozható LEGO

Építsd meg a filmekből ismert LEGO® robot karaktereket

Rajongsz a Star Wars-ért, imádod a képregényeket, vagy szeretsz kikapcsolódni a Disney-filmekkel? Akár meg is építheted az ezekből a történetekből ismert robotokat. A LEGO® Star Wars™ robotok a legértékesebb gyűjtői darabok közé tartoznak, a LEGO® Marvel kiadásúak pedig rengeteg kalandos szórakozást kínálnak a végtelen csatákban. A legkisebb építők pedig imádni fogják a LEGO® Disney™ robotokat.

lego robot programozás

Irány a világűr a LEGO® robot segítségével

Az űrkutatás és a robotika kéz a kézben járnak, így a LEGO® robot sem maradhat ki az űrmissziókból. A LEGO® Creator kínálatában számos robotkészletet találsz.

lego robotok

A LEGO® robot fejleszti a gyermekek kreativitását

A LEGO® robotok ideális játékok a gyermekek számára. Építésük fejleszti a gyermekek kreativitását, képzelőerejét és finommotoros készségeit. Ráadásul a gyerekek nem fognak unatkozni, mivel folyamatosan fejleszthetik alkotásaikat.

LEGO robot vezérlése

A LEGO® robot a jövő játéka

A robotok már egészen kicsi koruktól kezdve a fiúk és a lányok kedvenc témája. A LEGO® építőkockákkal invitáld gyermekedet a mesterséges intelligencia lenyűgöző világába.