LEGO NINJAGO figurák

Fedezd fel a nindzsák világát a LEGO® NINJAGO® játékok segítségével

Utazz a Távol-Keletre, hogy találkozz a LEGO® NINJAGO® birodalom harcosaival. A készletek nemcsak a rettenthetetlen nindzsa karaktereket tartalmazzák, hanem szent templomokat, különböző járműveket, hajókat és repülőgépeket is. A LEGO® NINJAGO® számos csapdát rejt. A mitikus birodalomért folyó küzdelem során látványos csatákból nem lesz hiány. Sárkányok, kígyók vagy robotok, ezekkel az ellenfelekkel csak a legjobb nindzsák tudnak megbirkózni.

Inspirálódj kedvenc LEGO® NINJAGO® történeteidből!

A LEGO® NINJAGO® az azonos című animációs tévésorozaton alapul. 2011 óta sugározzák. A gyerekek ihletet meríthetnek ezekből a történetekből, és kedvenc helyeiket, állataikat és szereplőiket használhatják játékukhoz. A LEGO® NINJAGO® fő karakterei közé tartoznak Kai, Nya, Lloyd, Zane, Cole vagy Jay nindzsák, a gonosztevő Garmadon, az alvilág királya, Samukai és sok más karakter, mint például Nadakhan és Pythor.

LEGO NINJAGO mint a sorozat ihletője
LEGO NINJAGO - egyszerre kalandos és oktató jellegű

A LEGO® NINJAGO® izgalmas kalandokat kínál

A LEGO® NINJAGO® készletek tökéletes ajándékot jelentenek az akciókedvelő gyerekek számára. A nindzsák és társaik segítségével izgalmas kalandokba keveredhetnek, és bátor hősökké válhatnak, akik olyan pozitív értékeket képviselnek, mint a barátság és a mások segítése. A hőseikhez hasonlóan megtanulják az egészséges önbizalmat és az önfejlesztésre való törekvést. A Spinjitzu temploma a tökéletes hely arra, hogy felkészítsd a nindzsákat a gonosz elleni harcra. Bölcs mesterek vezetésével többek között az ősi nindzsa harcművészeteket is megtanulhatják.

LEGO NINJAGO készletek kicsiknek és nagyoknak

Szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek

A LEGO® NINJAGO® játékkal a 4 éves és annál idősebb gyerekek is jól szórakozhatnak. A kicsik számára léteznek kevesebb darabból álló építőszettek. A nagyobb készletek nagyobb gyerekeknek és felnőtt rajongóknak szólnak.

Játssz LEGO NINJAGO játékokat

Játsszunk virtuálisan

Népszerűségének köszönhetően a LEGO® NINJAGO® játékokat PC-re, Xbox-ra és PS-re is kiadták. Alternatívaként a népszerű mobilverzióban is játszhatod a NINJAGO® LEGO® játékokat.

LEGO NINJAGO a részletekig kidolgozott

A legapróbb részletekig kidolgozott

Annak érdekében, hogy a gyerekek tökéletesen beleéljék magukat a LEGO® NINJAGO® játékba, a figuráknak, járműveknek és épületeknek a legapróbb részletekig kidolgozottnak kell lenniük, és a kiegészítők sem hiányoznak.

Milyen LEGO® Ninjago® szettek közül válogathatsz

A LEGO® Ninjago® szett sok olyan dobozt és csomagot kínál, amelyeket könnyedén megépíthetsz a szobádban. Ide tartozik a robot, a legendás állatok, de a járművek, a hajók és a repülőgépek is, amelyek hatalmas előnyt jelentenek a csatatéren. A Ninjago® LEGO® minden alkatrésze tetszés szerint kombinálható, így valóban nagy harctereket hozhatsz létre.

A Ninjago® LEGO® népszerűségét leginkább maga a építőkészlet megjelenése hozta meg, de nagyban hozzájárultak a LEGO® Ninjago® játékok, a LEGO® Ninjago® Movie című film és az ezzel egy időben kiadott képregény is.

A LEGO® Ninjago® kiválasztásakor nem árt gondolni a darabszámra is

A Ninjago® LEGO® nehézségi foka a darabok számától függ. Ha egy négyéves gyermek számára szeretnél vásárolni, akkor mindenképpen egy kevesebb számú kockákból álló készlet az ajánlott. Vagy akár Te is bekapcsolódhatsz egy LEGO® Ninjago® megépítésébe, így összetettebb modelleket készíthettek együtt.