Oldal frissítése

LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes

A LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolai hátizsákot a gyerekek szívesen viselik már az általános iskolában is. A harcos Ninja motívummal díszített hátizsák súlya mindössze 830 gramm, így alkalmas a legkisebbek első iskolai bevetésére is. Könnyű felépítésű, anatómiai szempontok szerint, légáteresztő anyagból kialakított hátsó fal, mely tökéletesen, kipárnázva követi a gerincet, és a tankönyvek súlyát egyenletesen oszlatja el. Állítható, párnázott vállpántok és mellkasi öv csökkentik a vállak és a nyak terhelését. A szett része egy tornázsák is, amely rögzíthető a hátizsákra.

A Ninjago Lloyd Maxi főbb jellemzői

  • Iskolai hátizsák LEGO figurás motívummal
  • Könnyű kialakítás
  • Ortopédiai megformálású hátsó rész
  • Tökéletes súlyelosztás
  • A Ninjago Lloyd Maxi nagyon alacsony tömeggel rendelkezik
  • Elegendő hellyel rendelkezik a tankönyvek számára
  • Szilárd, megerősített talpazat
  • Fényvisszaverő elemek a vállpántokon
  • Elülső tolltartótároló zseb
  • Minőségi kidolgozás
  • Modern design
  • Egy kisebb tornazsák is a készülék részét képezi

Maxi változat rengeteg tárhelyet kínál

A LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska teteje műanyag csattal záródik, belsejében a tágas fő rekesz ideális teret nyújt A4 méretű tankönyvek számára. Van egy rekesz a nehezebb tárgyak elhelyezésére a hátsó traktusban, így biztosítva az egyenletes tömegeloszlást. Az iskolatáska továbbá két oldalsó zsebbel is rendelkezik apróbb tárgyak tárolására. Az elején található egy speciális zseb iskolai holmikhoz. A tízórait az elülső thermo zsebben tárolhatja gyermeked. Továbbá nem hiányzik a névjegykártya és a kulcstartó is.

Minőségi iskolai hátizsák

A LEGO motívummal ellátott iskolatáska talprészét megerősítették és rendkívül erős műanyaggal látták el, s ez a megoldás egyben védelmet nyújt a szennyeződéssel és a nedvességgel szemben is. A szilárd talpazatnak köszönhetően a hátizsák megtartja a formáját, s nyitott állapotban is állva marad. A tetején megerősített kézi fogantyúval rendelkezik. A szülőként értékelheted majd a pántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeket, melyek a gyermek nagyobb biztonságát szolgálják. 

Kód:  HRAif4626
Termékszám:  5711013047634
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05