Oldal frissítése

LEGO Ninjago Comic Starter

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ninjago Comic Starter

Lego rajongó gyermeked iskolába megy? Vagy ideje lecserélni a régi, elnyűtt táskát? Örvendeztesd meg gyermekedet a Lego Ninjago Comic Starter iskolatáskával! A színes, nindzsa motívummal ellátott Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska minden Lego és Ninjago rajongót levesz a lábáról! Így gyermekednek az iskolában sem kell nélkülöznie kedvenc karakterét! A táska a szülők elvárásainak is megfelel: ergonomikus, könnyű súlyú, állítható vállpánttal, bordázott hátrésszel, a nagyobb biztonság érdekében pedig fényvisszaverő csíkokkal lett ellátva. A Lego Ninjago iskolatáskával az iskolaszerek hordozása szórakoztatóbbá válik!

A Lego Ninjago Comic Starter iskolatáska legfontosabb jellemzői

  • Modern színes design Lego motívummal
  • A Ninjago nindzsáinak motívumával
  • A Lego Ninjago Comic Starter iskolatáska könnyű szerkezettel rendelkezik
  • Ergonomikus kialakítás
  • Állítható mellkas és vállpántok
  • Fényvisszaverő csíkok a nagyobb biztonság érdekében
  • EVA alj nedvesség elleni védelemmel
  • Praktikusan szervezett zsebek
  • A táska belsejében laptop is tárolható
  • A táska belsejében névkártya és egy levehető kulcstartó található 

A Lego Ninjago Comic Starter iskolatátáska könnyű és ergonomikus

Az iskolatáskák esetében nem csak az a fontos, hogy tetszik-e a gyereknek, vagy sem. A táska súlya, alakja vagy belső elrendezésének és a zsebek szervezettsége szintén alapvető fontossággal bír. A Lego Ninjago Comic Starter iskolatáska könnyű szerkezettel, ergonomikusan kialakított hátrésszel és állítható vállpántokkal büszkélkedhet. További előnye a benne tárolt eszközök egyszerű szervezhetősége. A táska elülső thermozsebében kényelmesen elfér az uzsonnásdoboz, míg a táska oldalán található hálós zseb az italok tárolására alkalmas. A táska belsejében két tágas rekesz foglal helyet, egy cipzáras és egy tépőzáras. A cipzáras rekeszben akár laptop is tárolható, a két fő, cipzárral ellátott zseb pedig a könyvek és füzetek számára lett kialakítva. A belső gumiszalag segítségével a gyerekek összeköthetik a könyveket, így a nehéz súly mindig hátul marad, amely egyenletesebb súlyeloszlás biztosít.

Tömeg:
890 g
Űrtartalom:
26 l
Méretek:
39 × 35 × 25 cm

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 39 cm
Szélesség 35 cm
Hosszúság/mélység 25 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif7407
Termékszám:  5711013052270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10