Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Csapás - Kai vs Samurai

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Csapás - Kai vs Samurai

A LEGO Ninjago egy pillanat alatt magával ragadja a csemetédet az akciókkal és kalandokkal teli világba, és órákon át elszórakoztatja! A Ninjago egy népszerű TV-sorozaton alapul, amelyben bátor nindzsák küzdenek az ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani a világukat. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és 8 éves kortól ideális a kis kalandorok számára.

LEGO Ninjago főbb jellemzői

  • A készlet 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • A TV sorozat ihlette LEGO
  • A nindzsák izgalmas harca az ellenségek ellen
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • PLUS útmutató a LEGO Life applikációban a könnyebb és intuitívabb építéshez
  • Az építőkészlet 164 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago 70684: Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai

Vegyél magad mellé egy barátot és élvezzétek a pörgős Kai versus Samurai csatát ezzel a kiválóan felszerelt LEGO szettel. A tűz ninja figurája Spinjitzu ruhába öltözött, bepattan a pörgettyűbe és már támadásba is lendül! És ugyanígy tesz a Jégharcos is. Az indító pörgettyűbe lángcsóvát, Kai FS tűzgolyóját, jégpáncélt vagy a hószamuráj jégkristályát is elhelyezheted. Az, aki felborítja a talapzatot, megkapja a Spinjitzu tekercset. Rajta, gyerünk gyorsan!

Ninja tornádóhatás

Ismételd meg a kedvenc ninja tornádóhatást ezzel a szuper LEGO modellel. A készlet 2 színes tornádót, Kai és a hószamuráj pörgettyűjét tartalmazza, amely egy összeállítható kilövőre szerelhető, valamint egy összeszerelhető bázist Spinjitzu tekercsével, amely célként használható. Örökmécses, Kai FS tűzgolyója, jégkristály és a hószamuráj jégpajzsa is kilőhető, hogy még szórakoztatóbb legyen a küzdelem. Egészítsd ki a Spinjitzu edző készlettel, és élvezd az izgalmas csatát!

A forgó tetejű kilövő mérete:
5 × 3 × 8 cm
Állvány magassága:
9 cm
A csomag tartalma:

Kai FS minifigura teljes harci díszben

Hószamuráj minifigura

Építőelemek a 2 kilövőhöz

Kai FS tornádó pörgettyűje

Hószamuráj tornádó pörgettyűje

Építőelemek talapzat építéséhez a Spinjitzu tekercs számára

Örökmécses

Tűzgolyó

Jégpajzs

Jégkristály


Kód:  LO70684
Termékszám:  5702016469035
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10