Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Ninjago 70681 Spinjitzu Csapás - LLoyd

Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70681 Spinjitzu Csapás - LLoyd

A LEGO Ninjago egy pillanat alatt magával ragadja a csemetédet az akciókkal és kalandokkal teli világba, és órákon át elszórakoztatja! A Ninjago egy népszerű TV-sorozaton alapul, amelyben bátor nindzsák küzdenek az ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani a világukat. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és 7 éves kortól ideális a kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago főbb jellemzői

  • A készlet 7 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • A TV sorozat ihlette LEGO
  • A nindzsák izgalmas harca az ellenségek ellen
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • Az építőkészlet 70 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago 70681: Spinjitzu csapás - LLoyd

Szerezd meg a Spinjitzu Csapás készletet, és élvezd a LEGO nyújtotta szórakozást barátaiddal! A készlet jégből készült célpontokat, 2 pókot, egy arany kardot és egy tornádó pörgettyűt tartalmaz. Hogyan csináld? Helyezd Lloyd Garmadont, a zöld nindzsát a tornádó pörgettyűbe, nyomd meg a kilövőt és forgasd meg! Eltalálta Lloyd valamelyik célpontot? Versenyezz barátaiddal, játszd el a Ninjago sorozatot, vagy tarts saját nindzsa tornát. A készlet más LEGO Ninjago Spinjitzu csapás szettel is kombinálható.

Pörgettyű mérete:
5 × 3 × 8 cm
A csomag tartalma:

Lloyd FS minifigura maszkkal

Építőelemek a pörgettyűs kilövő megépítéséhez

3 jég célpont

Arany kard

2 pók figura


Paraméterek

LEGO

Ajánlott Gyerek
Darabszám 70 db
Sorozat LEGO® NINJAGO®
Téma Nindzsák
Megjelenési év 2019

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól
Kód:  LO70681
Termékszám:  5702016469004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15