Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon

LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon

A LEGO Ninjago egy pillanat alatt magával ragadja a csemetédet az akciókkal és kalandokkal teli világba, és órákon át elszórakoztatja! A Ninjago egy népszerű TV-sorozaton alapul, amelyben bátor nindzsák küzdenek az ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani a világukat. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és 7 éves kortól ideális a kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon fő jellemzői

  • A készlet 7 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • A TV sorozat ihlette LEGO
  • A nindzsák izgalmas harca az ellenségek ellen
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát
  • Fejleszti a kézügyességet
  • A Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon építőkészlet 208 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon

Próbáld ki Lloyd Tornado of Energy spinner-ét vagy Lord Garmadon Tornado of Destruction spinner-ét, versenyezz a barátaiddal, és hozz létre új és új kihívásokat. A spinner-eket három további elemmel egészítheted ki - a támadó, védekező és gyorsasági üzemmódokhoz a még nagyobb szórakozásért. A támadó mód négy pengével bővíti ki a Tornado of Energy spinner-t, míg a Tornado of Destruction spinner-t négy kettős tőrrel; a védelmi mód négy elemmel, a gyorsasági mód pedig négy heggyel. Légy kreatív, és szervezz a LEGO Ninjago készlettel izgalmas Spinjitzu versenyeket, a képzeletnek semmi sem szab határt.

A csomag tartalma:
 Lloyd és Lord Garmadon minifigurák ezüst katanákkal
 Tornado of Energy és Tornado of Destruction spinner
 6 összeszerelhető állvány a kiegészítő fegyverekhez



Kód:  LO70664
Termékszám:  5702016367348
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10