Oldal frissítése

LEGO Ninjago 70652 Viharkeltő

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago 70652 Viharkeltő

A LEGO Ninjago azonnal az izgalmak és a kalandok világába kalauzol, és órákon át tartó szórakozást garantál! A Ninjago egy népszerű TV-sorozat alapján készült, amelybena bátor nindzsák a világukat elpusztítani próbáló ellenséggel harcolnak. Gyermeke örömmel fogadja a híres karaktereket, és képes lesz Spinjitzu-t játszani. A készlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerőt fejlesztését segíti elő, és ideális a 8-14 év közötti kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70652 fő jellemzői

  • 8-14 éves gyermekek számára alkalmas építőkészlet
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • TV-sorozat ihlette LEGO készlet
  • Nindzsák és ellenségeik közötti izgalmas küzdelem
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A Viharkeltő készlet 493 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Viharkeltő

Lábatlan Apó és Szájkosár épp a ritka Sárkán Mellvérttel menekülnek. Gyorsan segíts Jay-nek és Zane-nek felpattanni Viharkeltő hátára, hogy minél előbb utolérjétek az ellenséget! A harcban nem csak rugós kilövők, hanem a villámok is segítenek, amelyek a sárkány nyitható állkapcsából érkeznek. De légy óvatos, ha a sárkány nem öli meg az ellenséget! A képzelet nem ismer határokat, így te is létrehozhatod a saját építményeidet és izgalmas történeteidet. A Viharkeltő kombinálható a LEGO Boost készlettel, hogy még több élettel teljen meg. Ezzel a LEGO modellel a szórakozás soha nem ér véget!

Tartalma:
4 minifigura - Jay, Zane, Lábatlan Apó, Szájkosár
Viharkeltő, a Villámsárkány minifigurának szánt nyereggel és gyeplő elemmel, nyitható állkapoccsal, 2 villámló rugós kilövővel, beállítható nyakkal, szárnyakkal, lábakkal, csapkodó farokkal és 4 kapcsolódási ponttal a Sárkányvadász, Lábatlan Apó számára a Bosszúkő lánccal együtt
talapzat levehető Sárkánypáncél elemmel
fegyverek - Sárkánycsont Penge, Jay kötélsarlója és tantója, Zane megépíthető katanája, íja és nyila, Lábatlan Apó Bosszúkő lánca és megépíthető kardja, Szájkosár megépíthető katanája és dárdája
kiegészítők - Jay tegeze

Kód:  LO70652
Termékszám:  5702016110678
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10