Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Ninjago 70618 A sors adománya

Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago 70618 A sors adománya

A LEGO Ninjago az órákon át tartó szórakozás és a kaland világába kalauzolja a gyerekeket. A Ninjago egy népszerű animációs sorozat, amelyben a bátor ninja küzd az ellenséggel, akik megpróbálják elpusztítani a világot. A gyerekek örülni fognak a jól ismert karaktereknek. A készlet segítségével több készség is fejleszthető, főleg a 7-14 éves kalandorok képzelete és kreativitása. 

A Ninjago 70618 fő jellemzői

  • 9-14 éves korosztály számára
  • Izgalmas, tele kalanddal
  • LEGO animációs film alapján
  • A ninják izgalmas küzdelme az ellenséggel
  • Fejleszti a kreativitást és a képzeletet
  • Fejleszti a finommotoros készséget
  • 2295 darabos készlet

LEGO Ninjago - A sors adománya

Wu hajója, A sors adománya csak rád vár! Csatlakozz a nindzsa tréningen Kaihoz, Loydhoz, Nyahoz és Jay-hez. A csodás, díszes vitorlákkal és kellékekkel ellátott hajón saját szemeddel láthatod Wu mester hálószobáját és az elrejtett fegyvereket. Megtalálhatod a legerősebb fegyvert is, a lézerkardot, amellyel gyakorolhatsz és tovább is fejlesztheted.  Végül, húzd fel a vitorlát, és indulj útra új nindja kalandokért!

 

A csomag tartalma:
7 mini figura - Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay és Cole
A sors adománya hajó
Kiegészítők
Használati útmutató
 

Kód:  LO70618
Termékszám:  5702015611480
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20