Oldal frissítése

70612 - LEGO Ninjago™ - Zöld nindzsa mechanikus sárkány

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

70612 - LEGO Ninjago™ - Zöld nindzsa mechanikus sárkány

A LEGO Ninjago készletek azonnal beszippantják a gyerekeket a népszerű TV-sorozat (Ninjago™) világába, órákig élvezhetnek izgalmas kalandokat ezzel a készlettel! A LEGO Ninjago™ készlettel bátor ninjákkal küzdhetnek az ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani a világot. Gyermekei lelkesek lesznek, ha a jól ismert karaktereket viszont láthatják és tudnak majd Spinjitzu-t játszani. A készlet segítit a kreativitás és a fantázia fejlődését és ideális a 7 és 14 év közötti kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70612 főbb jellemzői

  • A készlet alkalmas a gyermekek 8 és 14 év között
  • Egy világ tele kalandokkal
  • TV sorozat által inspirált LEGO 
  • Izgalmas küzdelem a nindzsák ellenségei ellen
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti a képzelőerő fejlődését
  • Fejleszti a kézügyességet
  • A készlet 544 darabot tartalmaz

LEGO Ninjago -  Zöld nindzsa mechanikus sárkány

A zöld nindzsák gonosz atyja Garmadon az igazi ellenség, akivel Mester Wu és a mechanikus sárkány segítségével a zöld nindzsáknak szembe kell néznie. A robot sárkány elrejt minden fegyvert mielőtt használja őket, így a meglepetésszerű támadásait nehéz kivédeni. Akár a felszerelt lábak vagy a süvítő farok lendül támadásba, Garmadon lézerbotjának nem lesz esélye.

A csomag tartalma:
4 minifigura - Zöld Ninja, Wu, és Charlie Garmadon
Zöld nindzsa mechanikus sárkány - pilótafülke figuráknak, mozgatható állak, teljesen mozgatható test, forgatható farok tüskékkel, fegyverek a két lábon, két rejtett rakéta kilövő a mellső lábakon és aranyozott kidolgozás
A zöld ninja díszes kardja
Mester Wu botja
Garmadon Lézerbotja
két katana
Charlie lándzsája

Kód:  LO70612
Termékszám:  5702015592581
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20