Oldal frissítése

LEGO Nexo Knights 72004 Tech leszámolás

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Nexo Knights 72004 Tech leszámolás

Látogass el a LEGO-val a Knighton királyságba. Ez az a hely, ahol igazi lovagi küzdelmeket élhetsz át, tele modern effekttel! Csatlakozz a Nexo lovagokhoz, akikkel együtt legyőzheted az alattomos Jestrot és seregét. A jelenetek helyszíne a középkori misztikus világ tele mágiával, amelyet a fantázia világának elemei egészítenek ki. A hagyományos LEGO rajongói nagyra fogják értékelni a futurisztikus elemeket, például a robotokat vagy a mobil várakat. Hagyd, hogy a gyerekek belépjenek ebbe a varázslatos világba és ajándékozd meg őket ezzel a szórakoztató játékkal, amely a Nexo Knights sorozat legfontosabb szereplőit is magában foglalja.

A LEGO 72004 legfontosabb jellemzői

  • 8-14 éves kor között ajánlott
  • Kalandok a Knighton Királyságban
  • Történetek lovagokról és a Jestroval folytatott küzdelmeikről
  • Kalandozás a mágia és a fantázia világában
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzeletet
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlesztéséhez
  • Ingyenes, letölthető alkalmazás: MERLOK 2.0
  • A Tech leszámolás készlet 506 darabot tartalmaz

LEGO NEXO Knights - Tech leszámolás

Ezúttal az a feladatod, hogy elkapd Monstroxot, nehogy elpusztítsa Clay robotját egy gonosz technikai fertőzéssel. Add rá Clay-re a harci öltözetét és a Merlok 2.0-val együtt Fertőzőbájtost és Kiberbájtost is csatarendbe állíthatod. A robot egy hatalmas karddal és egy hatkorongos gyorskilövővel van felszerelve, de vigyázz a Monstrox hologram szörnyű kilövője nagyon veszélyes! A készlet kombinálható a Vad harcos bombázó 72003 készlettel - Clay harci öltözékét csatlakoztathatod a bombázóhoz, vagy helyezd be Vyro öltözékét a robot pilótafülkéjébe. Töltsd le az ingyenes Merlok 2.0 alkalmazást, szkenneld be a pajzsokat, indítsd el a játékot és válj minél erősebbé!

A csomag tartalma:
2 minifigura - Clay, Fertőzőbájtos
1 figura - Kiberbájtos
2 hologram figura - Monstrox, Merlok 2.0
Clay robotja pilótafülkével - egy minifigura számára, kard, pajzs hatkorongos gyorskilövővel, kombinált NEXO Erő pajzs, egy levehető Merlok 2.0 hologram figura, amely egy karddal felszerelt repülőhöz és egy pajzstartóhoz is csatlakoztatható
Monstrox hologram 4 lábbal és 2 lélekfegyverrel
Fegyverek - 2 összerakható kard, Clay kardja, fejszéje, kaszája
3 beszkennelhető NEXO Erő pajzs - Forgószél, Dzsungelsárkány és Merlok Kardja

 
Kód:  LO72004
Termékszám:  5702016093872
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10