Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Movie 70828 Előugró partybusz

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Movie 70828 Előugró partybusz

A kocka sztori nem csak a mozikban vár!  A LEGO-kaland 2 című film jeleneteit otthon is lejátszhatod a LEGO Movie készletekkel. A kalandokat még egyszer átélheted a népszerű hősökkel, Brickowski Emmet-tel az élükön. Majd megint újra. Ám akkor teljesen mást kell összeraknod. A LEGO Movie készletek érdekes történeteket és nagyszerű szórakozást kínálnak a LEGO kockákkal. Engedd el a fantáziád, és merülj el a LEGO változó világában, amely erősíti a játékosságot, a finommotorikát és a kreativitást.

A LEGO Movie legfontosabb jellemzői

  • Gyerekeknek 9 éves kortól alkalmas 
  • A LEGO-kaland 2 ihlette
  • Emmet Brickowsky és barátai új kalandjai
  • A LEGO Movie segítségével elkészítheted kedvenc jeleneteid a filmből
  • Támogatja a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotorikát 
  • Nagyszerű szórakozás az egész család számára
  • Kockák száma - 1024

LEGO Movie 70828 - Előugró partybusz

Nincs idő búslakodni, irány egy tuti buli! Indulj el a kihajtható partybusszal a LEGO Movie sorozatból, és csatlakozz Disco Kitty-hez és barátaihoz. A busz nyitható pilótafülkével, tetővel és oldallal rendelkezik, így könnyedén hozzáférhető és kényelmesen lehet vele játszani, továbbá kihajtható hangszórókkal, világító LEGO kockával a padló megvilágításához és egy áttetsző darabokból álló disco gömbbel van felszerelve. Disco kitty és Zebe már várnak. Élvezd a bulizást és játszd el a LEGO-kaland 2 jeleneteit.

A csomag tartalma:
1024 kocka, melyből megépíthető a partybusz nyitható pilótafülkével, tetővel és oldallal, hangszórókkal, parti kockákkal és disco gömbökkel
Megépíthető Csoda Kitty figura (Disco Kitty)
Megépíthető Zebe figura
Melody figura 
Tempo figura
Smoothie 
Mikrofon
Építési útmutató
A partybusz méretei:
24 × 30 × 23 cm
Zebe magasság:
Több, mint 8 cm


Kód:  LO70828
Termékszám:  5702016368109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05