Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Movie 2 Vadóc

LEGO Movie 2 Vadóc

Gyermekekkel gyakran előfordul, hogy főleg nagyobb csoportban összetévesztik és elcserélik a holmijukat. Az eredeti LEGO poggyászcímkével ez már soha többé nem történik meg a hátizsákkal vagy bőrönddel. Nemcsak, hogy a gyermek első pillantásra felismeri a hátizsákját, de arra az esetre, ha elveszne, a címke hátoldala a tulajdonos vagy a szülő neve mellett az elérhetőségeknek is helyet biztosít. A címke a LEGO-kaland 2 című film népszerű hősnőjének Vadócnak a mintájával készült. Szilikonból gyártották, és hat évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

A LEGO MOVIE 2 - Vadóc poggyászcímke fő jellemzői

  • Eredeti jelölés a hátizsákra vagy bőröndre
  •  LEGO MOVIE 2 címke Vadóc, a hősnő mintájával
  • Hely az elérhetőségek számára a hátlapon
  • A címke szilikonból készült
  • Gyermekeknek 6 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif11271
Termékszám:  4895028523107
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15