Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Minifigures Disney 2. sorozat - 71024

5 2 értékelés

LEGO Minifigures Disney 2. sorozat - 71024

 A LEGO minifigurákkal kiegészítheted a már meglévő LEGO készleteidet, így új játéklehetőségekre és végtelen kreativitásra van lehetőséged.  Sokan imádnak gyűjteni LEGO figurákat, mert így beléphetnek egy új, inspiráló  LEGO univerzumba, ahol eljátszhatják saját fantáziadús történeteiket.  Ebben a színpompás gyűjteményben számos  minifigurát találsz, amelyek egy-egy „titokzatos“ csomagban bújtak meg. Vajon kit fogsz felfedezni a következő „titokzatos” csomagban? 

LEGO Minifigurák legfontosabb jellemzői 

  • Minden részben megegyezik a filmbéli részletekkel 
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 5 éves kortól ajánlott
  • 504 darabos

LEGO Minifigures - 71024: Disney, 2. sorozat

A varázslat folytatódik! Alkosd meg saját Disney kalandjaidat az új, 2019 májusában megjelenő LEGO® Minifigurák Disney 2. sorozattal! A színpompás, korlátozott számban megjelenő Disney szereplők között megtalálod Klasszikus Mickey, Klasszikus Minnie, Herkules, Rosszcsont Jack, Dagobert bácsi, Huey, Dewey. Mindegyik figurához talplapot kapsz, így könnyen kiállíthatod és másokkal is cserélhetsz.

A csomagolás tartalma:
1 Minifigura
Kellékek
Talpazat a figura kiállításához
Minifigura katalógus gyűjtőknek


Kód:  LO71024
Termékszám:  5702016369298
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10