Oldal frissítése

LEGO minifigurát Series 71018 17.

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO minifigurát Series 71018 17.

Üdvözöljük a színes és csodálatos világ LEGO mini figura. Minden tasak egy mini figura, aki kifejezetten el van rejtve, de titkos, addig a pillanatig, amikor a gyerekek kinyitotta a táskát, és megállapította, hogy benne van. A gyerekek szeretik az érzés a várakozás és az azt követő meglepetés. Minden karakter a saját stílusát, kidolgozott részletek és lenyűgöző új kiegészítők. A gyerekek nem tudnak várni a számukra, akkor megtapasztalják a kalandot velük. Az adatok, amelyek megjelennek a gyűjtés időkben, lehet cserélni a barátokkal. Segítsünk nekik, hogy összegyűjti az összes kedvenc.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas gyerekek 5 éves
  • Minden táska egy darab, akinek a személyazonossága nem ismert
  • Nagy móka és meglepetés gyerekeknek
  • A felesleges számokat lehet kereskedni a barátokkal
  • Gyűjtsd össze az összes, és hozzon létre egy témájú gyűjteményével

Az egész sorozat a következőket tartalmazza:
Szállító hot dog, Elven lány pillangó lány Strongman cirkusz állatorvos, harctéri törpe tánctanár, szakács, szakértő, Corn többi római gladiátor Rocket fiú egy profi szörfös, retro space hős és parvenu, plusz egy rejtélyes karaktert.

Kód:  EULO71018
Termékszám:  5702015866811
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15