-->
Jól ismert LEGO minifigurák

A LEGO® babák mozgalmasabbá teszik a játékot

A LEGO® minifigurák fontos kiegészítők azoknak, akik ismerős és ismeretlen karakterekkel szeretnének kalandozni - vannak közöttük mesebeli hercegnők, de itt találhatod a Heartlake City városában élő barátokat is, a népszerű sorozat hősnőit. Találkozhatsz Elzával, Annával és Olaffal, Emmával, Ethannal és Andreával. Rajtuk kívül még LEGO® minifigurák egész sora vár rád, akik arra várnak, hogy valódi kalandokat élhessenek át veled.

A LEGO® minifigurák társaságában sok érdekes élményben lesz részed

A LEGO® minifigurák természetesen kiegészítőkkel is kaphatók. Buszt, állatorvosi mentőautót szeretnél vezetni vagy szánkóra fogsz szállni? Kávézóba vagy pizzériába mész? A jégpályán fogsz korizni, vagy egy kellemes napot szeretnél eltölteni a tengerparti házban? A lehetőségek végtelenek, egy biztos, bármit is csinálsz, unatkozni nem fogsz. A LEGO® minifigurák mellett kis állatokat is találsz a készletekben, akikről gondoskodhatsz.

LEGO minifigures számos kiegészítővel
LEGO minifigurák készletben és külön-külön

Készletben és külön-külön

A LEGO® minifigurák önállóan vagy egy-egy készlet részeként is megvásárolhatók. Így, ha bármelyik hiányozna, könnyedén beszerezheted és senki sem marad ki egyetlen kalandból sem.

LEGO minifigures - egyszerű összerakás útmutatóval

Egyszerű építés

A praktikus, illusztrált útmutatóval még a kezdők és az olvasni nem tudó kisgyermekek is megbirkóznak a LEGO mini készletek összerakásával. Játék közben, amely mindig garantáltan szórakoztatja őket, észrevétlenül fejlődnek a finommotoros képességeik.

Inspirálódj a LEGO Mini sorozatból

A gyerekeket játékra ösztönzi

Játék közben a gyerekek saját történeteket találhatnak ki a LEGO® minifigurák számára, vagy ötletet meríthetnek kedvenc tévéműsoraikból és filmjeikből.