LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft®️ - igazi kihívás az ügyes építőknek

Számítógép nélkül is meg lehet valósítani, és ezt a LEGO® Minecraft®️ építőkockák is bizonyítják. A gyerekek tégláról téglára építhetik saját, egyedi világukat. A főszereplők, Steve és Alex segítségével számos kocka kalandban lesz részük, tele mobokkal, zombikkal, csontvázakkal és csúszómászókkal. A LEGO® Minecraft®️ játékban a képzeletnek nincsenek határai. Szóval játékra fel!

Mire számíthatsz a LEGO® Minecraft® készletekben?

A LEGO® Minecraft®️ a videojáték varázslatos világának minden elemét megörökíti. A barátságtalan világban való túlélés, az élelemszerzés, a házak felépítése vagy a szörnyekkel vívott végtelen csaták órákig elszórakoztatják a gyerekeket. Emellett fejlesztik a képzelőerejüket, kreativitásukat, finommotoros készségeiket, és türelemre, illetve a váratlan problémák megoldására is szert tesznek.

LEGO Minecraft
LEGO Minecraft

A LEGO® Minecraft®️ videójátékod megelevenedik a szobádban

A LEGO® Minecraft®️ kockák meglehetősen változatosak, így a megépített alkotások igazán tartalmasak lehetnek. Kár lenne az összeszerelés után azonnal újra szétszedni őket. Állítsd ki LEGO® Minecraft® világaidat, és mutasd meg, milyen nagyszerű építő vagy. Ha új kalandokra vágysz, a sokoldalú LEGO® kockáknak köszönhetően újjáépítheted és összekapcsolhatod a modelljeidet más modellekkel.

LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft®️ Alex-el és Steve-vel

A LEGO® Minecraft® világának főszereplői Alex és Steve. Építs nekik gyönyörű várakat és rengeteg lebilincselő kalandot.

LEGO Minecraft

A LEGO® Minecraft®️ játékokban a gyerekek és a felnőttek egyaránt örömüket lelik

A LEGO® Minecraft®️ nem csak a gyerekeknek való. Mindenki odaadással építheti saját világát a LEGO® építőelemekből.

LEGO Minecraft

Fejleszd a kreativitásodat a LEGO® Minecraft®️ segítségével

A LEGO® Minecraft®️ szinte végtelen lehetőségeivel szabadjára engedheted a fantáziádat és a kreativitásodat.

Milyen LEGO® Minecraft® készleteket szerezhetsz be?

A LEGO® Minecraft®️ világában rengeteg játék közül választhatsz, de ezek közül biztosan ezek a legérdekesebbek:

  • LEGO® Minecraft®️ 21166 Az „elhagyatott“ bánya - ez egy hatalmas és bonyolult bánya, amely tartalmazza a professzionális bányászathoz szükséges összes felszerelést. Bányássz, amennyit csak tudsz, de vigyázz a szörnyekkel!
  • LEGO® Minecraft®️ 21188 A lámák faluja - egy fontos kereskedelmi központ, amelyet meg kell védeni. Túlélhet még egy éjszakát a falud? Védekező kilővő mechanizmus bevetése az ellenséges mobok ellen.

A LEGO® Minecraft® Crafting láda a legendás videojáték világának különböző kockáit tartalmazza. Fejleszti a gyermekek kreativitását, és lehetővé teszi számukra, hogy saját épületeket és tájakat építsenek. Más épületkészletek kiegészítéseként is remekül használható.


A LEGO® Minecraft® Zombibarlang sok veszélyt, de értékes alapanyagokat is rejt

A megfelelő fegyverkezéshez értékes alapanyagokra van szükség, amelyekért el kell menned a LEGO® Minecraft® Zombibarlangba. A szén- és vaskitermelés jelentik az alapot, de a fő cél a gyémántok megszerzése, amelyek a sötét barlang eldugott sarkaiban vannak elrejtve. De vigyázz! A barlangban nagyon veszélyes szörnyek bújtak meg.


LEGO® Minecraft® Creeper barlang

Nem elegendőek számodra a zombibarlangból beszerzett alapanyagok? Építsd meg a LEGO® Minecraft®️ Creeper barlangot. Ezek a hatalmas és átgondolt bányák magukba foglalják a professzionális bányászathoz szükséges összes felszerelést. Ráadásul a bányában az agyafúrtan kialakított, hatalmas Creeper szobor uralkodik.

Minden LEGO® Minecraft®️ figura és építmény ihletője a Minecraft®️ videójáték. Még nem játszottál ezzel a legendás játékkal? Érdemes fontolóra venni, hogy kipróbáld. Hab a tortán, hogy már Xbox konzolra is elérhető.