Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21151 A Vég csata

4,9 25 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft 21151 A Vég csata

A LEGO® Minecraft™ készlet a népszerű számítógépes játék alapján készült. A 3D-s kockavilágban fedezd fel természetes környezetedet, építs házakat, eszközöket, győzd le a rád támadó szörnyeket. Most még több kockával! A LEGO készlet nagyszerű időtöltést biztosít a gyerekeknek, fejleszti a kreativitást, a finommotorikát és a képzelőerőt, és az egyik legnépszerűbb gyerekjáték.

A LEGO Minecraft 21151 A Vég csata készlet legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott életkor: 7 éves kortól
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Éld át a kalandot az End világban
  • A LEGO készletek fejlesztik a kreativitást és a fantáziát
  • Segíti a finommotorikát
  • A Vég csata készlet 222 darabot tartalmaz

LEGO Minecraft - A Vég csata

Ezzel a Minecraft készlettel belépsz a Vég dimenziójába, ahol könyörtelen harc lesz. Tedd magad a sárkány testébe, lődd le az endermant, győzd le a pezsgő tűzgolyó sárkányát, és szerezd meg a kristályt az obszidián oszlopban. Hogy a csatában nagyobb erőd legyen,  használd a varázslatos bájitalt, az End gyöngyöt és a varázslatos íjat, így ellenségeid nem kapnak esélyt. A fantáziádnak semmi sem szab határt, és a LEGO A Vég csata készlettel mindenképp saját eredeti történeted lesz, tele meglepetéssel.

Tartalma:
3 minifigura- szitakötő, sárkány és enderman
A Véget jelző obszidiánoszlop
kiegészítők - End gyöngy, bájital, mágikus íj


Kód:  LO21151
Termékszám:  5702016370898
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20