Oldal frissítése

LEGO Minecraft 21141 Zombibarlang

4,9 41 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Minecraft 21141 Zombibarlang

A LEGO Minecraft téma alapötletét a híres számítógépes játék, a Minecraft adta. Csatlakozz a kocka alakú 3D világhozz, hozz létre saját természeti környezetet, építs lakásokat, készíts szerszámokat, és győzd le a különböző, rád támadó szörnyeket. Ezzel a csomaggal több kockád lesz, mint valaha! A LEGO készlet nagyszerű szórakozást nyújt a gyerekeknek, fejleszti kreativitásukat, finommotoros képességüket és képzeletüket - az egyik legnépszerűbb gyermekjátékként tartják számon.

A LEGO Minecraft 21141 legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas 7 és 14 év közötti gyermekek számára
  • A népszerű Minecraft játék ihlette
  • Saját kocka világot hozhatsz létre, amelyben lakásokat, eszközöket, természeti környezetet hozhatsz létre és ellenségek ellen is harcolhatsz
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • A játék során lehetőség van a finommotoros képességek gyakorlására
  • A Barlang zombikkal csomag 241 darab elemet tartalmaz

LEGO Minecraft - Barlangok zombikkal

Ezzel a Minecraft készlettel egy rejtélyes, természet adta kincsekben gazdag barlangot építhetsz. Azonban a szenet, az aranyat és a gyémántot csak dinamit segítségével kaphatod meg! Amint a sziklán áttörsz, szabaddá válik az út befelé. Óvakodj a zombiktól és a denevérektől, de figyelj a lehulló kavicsokra is! A nehéz utazás végén azonban jutalom vár. Semmi sem szab határt a fantáziádnak: alkosd meg a saját, meglepetésekkel teli, eredeti történetedet a LEGO Minecraft segítségével.

Tartalmaz:
minifigura - Steve
3 figura - zombi, kis zombi, denevér
barlang dinamitokkal
kiegészítők - létra, kemence, láva, szén, érc, arany, gyémánt darabok, torta, fáklya, csákány

Kód:  LO21141
Termékszám:  5702016109597
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20