Oldal frissítése

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

4,6 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

A LEGO Mindstorms a modern technológia rajongóinak készült. Kombinálja az intelligens kockákat a programozható építőelemekkel, érzékelőkkel és szoftverrel. A felépített robotok végrehajtják az utasításaidat. A LEGO Mindstorms egyik legnagyobb előnye a modellek újjáépítésének lehetősége. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.
LEGO Mindstorms EV3 kombinálja a LEGO kockák lehetőségeit a modern technológiával. Ha kombinálod a LEGO® elemeket egy programozható építőelemmel, motorokkal és érzékelőkkel, akkor készíthetsz olyan alkotásokat, amelyek járnak, beszélnek, megfognak, gondolkodnak, lőnek és szinte bármit megtesznek, amit csak el tudsz képzelni! A 31313 készletben 17 lenyűgöző LEGO robotkonstrukció építési útmutatóját találod meg. Minden egyes robotnak egyedi tulajdonságai vannak, és egy programja, ami irányítja a robot viselkedését. Az azonnali mozgatáshoz, használd a készletben adott távirányítót! Ha még többet szeretnél, töltsd le a Commander App-ot az okostelefonodra! Ha még nehezebb feladatra vágysz, írd meg saját programjaidat az ingyenes programozó szoftverben, amely tableteken, PC-n és Mac-on használható! A LEGO® MINDSTORMS® révén felfedezheted a LEGO és saját képzeleted korlátlan lehetőségeit.Legfontosabb jellemzők:
Téma:LEGO Mindstorms
Darabszám:
601
Ajánlott korosztály:
10+

A csomag tartalma:
Szükséges alkatrészek a robotok felépítéséhez és irányításához - 3 interaktív szervomotor, távirányító, szín érzékelő, érintés érzékelő, infravörös érzékelő, valamint több mint 550 Lego Technic építőelem.
A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 6 db

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 10 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Gyerek
Sorozat LEGO® MINDSTORMS®
Megjelenési év 2013

Tulajdonságok

Tulajdonságok Távirányító, Programozhatóság, Elektromos meghajtás

Programozás gyerekeknek

Programozás típusa Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Színérzékelő, Akadályérzékelés
Kód:  Lo449h
Termékszám:  5702014982734
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10