Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

4,6 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

A LEGO Mindstorms a modern technológia rajongóinak készült. Kombinálja az intelligens kockákat a programozható építőelemekkel, érzékelőkkel és szoftverrel. A felépített robotok végrehajtják az utasításaidat. A LEGO Mindstorms egyik legnagyobb előnye a modellek újjáépítésének lehetősége. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.
LEGO Mindstorms EV3 kombinálja a LEGO kockák lehetőségeit a modern technológiával. Ha kombinálod a LEGO® elemeket egy programozható építőelemmel, motorokkal és érzékelőkkel, akkor készíthetsz olyan alkotásokat, amelyek járnak, beszélnek, megfognak, gondolkodnak, lőnek és szinte bármit megtesznek, amit csak el tudsz képzelni! A 31313 készletben 17 lenyűgöző LEGO robotkonstrukció építési útmutatóját találod meg. Minden egyes robotnak egyedi tulajdonságai vannak, és egy programja, ami irányítja a robot viselkedését. Az azonnali mozgatáshoz, használd a készletben adott távirányítót! Ha még többet szeretnél, töltsd le a Commander App-ot az okostelefonodra! Ha még nehezebb feladatra vágysz, írd meg saját programjaidat az ingyenes programozó szoftverben, amely tableteken, PC-n és Mac-on használható! A LEGO® MINDSTORMS® révén felfedezheted a LEGO és saját képzeleted korlátlan lehetőségeit.Legfontosabb jellemzők:
Téma:LEGO Mindstorms
Darabszám:
601
Ajánlott korosztály:
10+

A csomag tartalma:
Szükséges alkatrészek a robotok felépítéséhez és irányításához - 3 interaktív szervomotor, távirányító, szín érzékelő, érintés érzékelő, infravörös érzékelő, valamint több mint 550 Lego Technic építőelem.
A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 6 db

LEGO

Ajánlott Gyerek
Darabszám 601 db
Sorozat LEGO® MINDSTORMS®
Téma Robotok
Tulajdonságok Távirányítós, Programozható, Elektromos hajtású
Megjelenési év 2013

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 10 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Programozás típusa Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Színérzékelő, Akadályérzékelés
Kód:  Lo449h
Termékszám:  5702014982734
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15