Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

114 390 Ft
109 990 Ft
86 610 Ft áfa nélkül

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

A LEGO Mindstorms a modern technológia rajongóinak készült. Kombinálja az intelligens kockákat a programozható építőelemekkel, érzékelőkkel és szoftverrel. A felépített robotok végrehajtják az utasításaidat. A LEGO Mindstorms egyik legnagyobb előnye a modellek újjáépítésének lehetősége. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.
LEGO Mindstorms EV3 kombinálja a LEGO kockák lehetőségeit a modern technológiával. Ha kombinálod a LEGO® elemeket egy programozható építőelemmel, motorokkal és érzékelőkkel, akkor készíthetsz olyan alkotásokat, amelyek járnak, beszélnek, megfognak, gondolkodnak, lőnek és szinte bármit megtesznek, amit csak el tudsz képzelni! A 31313 készletben 17 lenyűgöző LEGO robotkonstrukció építési útmutatóját találod meg. Minden egyes robotnak egyedi tulajdonságai vannak, és egy programja, ami irányítja a robot viselkedését. Az azonnali mozgatáshoz, használd a készletben adott távirányítót! Ha még többet szeretnél, töltsd le a Commander App-ot az okostelefonodra! Ha még nehezebb feladatra vágysz, írd meg saját programjaidat az ingyenes programozó szoftverben, amely tableteken, PC-n és Mac-on használható! A LEGO® MINDSTORMS® révén felfedezheted a LEGO és saját képzeleted korlátlan lehetőségeit.Legfontosabb jellemzők:
Téma:LEGO Mindstorms
Darabszám:
601
Ajánlott korosztály:
10+

A csomag tartalma:
Szükséges alkatrészek a robotok felépítéséhez és irányításához - 3 interaktív szervomotor, távirányító, szín érzékelő, érintés érzékelő, infravörös érzékelő, valamint több mint 550 Lego Technic építőelem.
A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

4,6
31 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Akkumulátorok típusa AA
Akkumulátorok száma 6 db

Mit kell tudnod

Rendeltetés Fiúknak
Alsó korhatár 10 év

Lego

Darabszám 601 db
Sorozat MindStorms
Téma Robotok

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel, Távvezérléssel
Programozás típusa Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Színérzékelő, Akadályérzékelés
Kód:  Lo449h
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702014982734
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB0