Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

-17%
124 990 Ft
103 490 Ft
81 490 Ft áfa nélkül

LEGO MINDSTORMS 31313 LEGO MINDSTORMS EV3

A LEGO Mindstorms a modern technológia rajongóinak készült. Kombinálja az intelligens kockákat a programozható építőelemekkel, érzékelőkkel és szoftverrel. A felépített robotok végrehajtják az utasításaidat. A LEGO Mindstorms egyik legnagyobb előnye a modellek újjáépítésének lehetősége. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.
LEGO Mindstorms EV3 kombinálja a LEGO kockák lehetőségeit a modern technológiával. Ha kombinálod a LEGO® elemeket egy programozható építőelemmel, motorokkal és érzékelőkkel, akkor készíthetsz olyan alkotásokat, amelyek járnak, beszélnek, megfognak, gondolkodnak, lőnek és szinte bármit megtesznek, amit csak el tudsz képzelni! A 31313 készletben 17 lenyűgöző LEGO robotkonstrukció építési útmutatóját találod meg. Minden egyes robotnak egyedi tulajdonságai vannak, és egy programja, ami irányítja a robot viselkedését. Az azonnali mozgatáshoz, használd a készletben adott távirányítót! Ha még többet szeretnél, töltsd le a Commander App-ot az okostelefonodra! Ha még nehezebb feladatra vágysz, írd meg saját programjaidat az ingyenes programozó szoftverben, amely tableteken, PC-n és Mac-on használható! A LEGO® MINDSTORMS® révén felfedezheted a LEGO és saját képzeleted korlátlan lehetőségeit.Legfontosabb jellemzők:
Téma:LEGO Mindstorms
Darabszám:
601
Ajánlott korosztály:
10+

A csomag tartalma:
Szükséges alkatrészek a robotok felépítéséhez és irányításához - 3 interaktív szervomotor, távirányító, szín érzékelő, érintés érzékelő, infravörös érzékelő, valamint több mint 550 Lego Technic építőelem.
A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

4,6
24 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Fiúknak
Alsó korhatár 10 év

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Akkumulátorok típusa AA
Akkumulátorok száma 6 db

Lego

Darabszám 601 db
Sorozat MindStorms

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel, Távvezérléssel
Programozás típusa Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Színérzékelő, Akadályérzékelés
Kód:  Lo449h
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702014982734
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB5