Oldal frissítése

LEGO Boost 17101

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Boost 17101

Ön lega szerelmesek, de nem kap elég kockát? Tetszik a programozás? Aztán ott van a Lego Boost, egy készlet, amely interaktív és motoros alkatrészekkel gazdagodik . A gyerekek a Lego Boost programot pontosan tetszésükre programozhatják. Egy robot, egy macska, egy gitár, egy track-alapú jármű és egy mini-modellező gép - öt modell egy dobozban, maximális szórakozásért gyerekek, apák és anyák számára. Csak húzza ki a Lego Boostot, készítsen egy kiválasztott modellt, telepítse az alkalmazást a táblagépről, és végtelen szórakoztatás indulhat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

Lega Boost legfontosabb jellemzői

  • A Lego Boost egy interaktív és motoros alkatrészekkel ellátott készlet
  • Öt modell egy robotban, macskában, gitárban, lánctalpas járműben és mini modellgépben
  • Robot beszél csehül
  • A tablet alkalmazással működik
  • Ingyenes letöltés és kompatibilitás ellenőrzése eszközére a Lega oldalon
  • A tablettát nem tartalmazza
  • Élvezze a Lego kölykök minden generációját
  • 847 darabot tartalmaz
  • Alkalmas 7 éves korú gyermekek számára

Öt modell Lego Boostban

Mit tehet a Lego Boost-nel? Különösen Vernie, a személyes robotikus barátod, akit programozni fog, és ő válaszolni fog a kifejezésekre. Mozoghatnak minden oldalról, felismerhetik a színeket, megragadhatnak tárgyakat, vagy kivethetik a nyilakat a vállukon. Vernie újjáépítése olyan macskát hoz létre, amely felébred, harmonikusan játszik, szereti a halcsontot és hihetetlenül aranyos. Szereted a zenét? Építsen egy teljesen funkcionális interaktív gitárt. Programozza be az érzékelőt, és változtassa meg a jegyzeteket hangulatának megfelelően a kar segítségével. A követett jármű teljes mértéApproxen követi az utasításokat, mozog és teljesíti a feladatait. Az AutoBuilder más gépeket építhet, csak programozza. Ezután mini-robotokat vagy bármi mást tesz fel a kedvére. Nem fog unatkozni a Lege Boost-mal.

Csomag tartalma:
840 Lego darab öt modellek felépítésére
Lego Move Hub - Interaktív motor- és színérzékelő
Alacsony energiaigényű Bluetooth-kapcsolat (BLE)
Két kódolt motor
Aktiválás gomb
Belső dőlésszenzor és fény
A csomagolás tablettáktól mentes

Kód:  XXLO17101
Termékszám:  5702016000078
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10