Oldal frissítése

LEGO Jurassic World 75934 Elszabadult Dilophosaurus

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Jurassic World 75934 Elszabadult Dilophosaurus

A LEGO ezúttal az ikonikus Jurassic mozifilmek által inspirált gyűjteménnyel érkezik. A LEGO Jurassic World elrepít a Jurassic Parkból megszökött dinoszauruszok és más őskori lények világába. A mozifilmekből ismert kedvenc hőseidhez hasonlóan harcolsz majd a lények ellen? Vagy szeretnéd inkább megalkotni a saját, eredeti és teljesen új történetedet? Ez az akciódús és kalandokkal teli készlet számos órányi szórakozást kínál a kisebb és idősebb gyermekek számára. A LEGO készlete játékkal fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Más készletekhez képest robusztus anyagot, színhűséget és térbeli precizitást kínál, amely garancia a könnyű összeállításra és szétszedésre. Emiatt valóban elhiheted, hogy ez a játék generációkon át kitart.

A LEGO Jurassic World 75934 Elszabadult Dilophosaurus legfontosabb jellemzői

  • 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

  • Az elszabadult dinoszauruszokkal folytatott küzdelemről szóló ikonikus filmek ihlették
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Támogatja a finom motoros készségek fejlődését
  • A Jurassic World készlet szórakozást nyújt a gyerekeknek
  • 168 darabot tartalmaz

LEGO Jurassic World - Elszabadult Dilophosaurus

Fedezd fel a LEGO Jurassic World világát Owen Grady-vel együtt. Építs meg egy drónt, amelynek segítségével mindig szem előtt tarthatod a dinoszauruszokat. Találkozz Hudson Harper-rel, azzal a fickóval, aki mindent tud a dinoszauruszokról! Ezután megépítheted a dinoszaurusz-fej formájú standot is. Azonban légy óvatos, ugyanis egy fiatal Dilophosaurus dinoszaurusz megszökött, és szépen lassan kúszik Hudson felé a háta mögött. Támadd meg a drónnal, lődd ki a hálót és fogd be a megszökött dinoszauruszt. Számos kaland vár rád.

Csomag tartalma:
3 minifigura - Owen Grady, Hudson Harper és a stand árusa
Dilophosaurus figura
drón pilóta fülkével egy mini figura számára, 4 rotorral és hálókivetővel
dinoszaurusz- fej formájú stand
rekesz az árunak, négy poszter-matrica, zászló
ásó, seprű, háló
két sapka és két popcornos doboz


Kód:  LO75934
Termékszám:  5702016367225
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10