LEGO Ideas Motorizált világítótorony

A LEGO® Ideas - a legnépszerűbb rajongók által inspirált modellek

A LEGO® Ideas sorozat számtalan olyan modellt tartalmaz, amelyeket maguk a LEGO® rajongók terveztek és amelyekre több ezer kreatív rajongó szavazott, majd a LEGO Group gyártotta le őket. Csak a legtöbb szavazatot kapott legjobb ötletek kapják meg azt a megtiszteltetést, hogy készletként kerüljenek gyártásba, és váljanak a LEGO® Ideas egyedülálló világának részévé.

A LEGO® Ideas széles választéka mindenki számára kínál valamit

A LEGO® Ideas kínálatában tényleg csak a legjobb tervek szerepelnek, legyenek azok kultikus filmek, tévéműsorok, a zene világa, az univerzum vagy bármilyen eredeti, megvalósítható ötlet által inspirált alkotások. Tehát egy nagyszerű, kifinomult készletcsomagra számíthatsz, amely szórakoztató és pihentető lesz maguknak az építőknek vagy bármilyen korú baráti társaságnak.

LEGO Ideas Grand Piano
LEGO ötletek Home Alone

Élvezzétek az együtt töltött időt és pihenjetek a LEGO® Ideas játékokkal

Az építés nem csak a gyerekek játéka, ahogyan arról a LEGO® Ideas termékcsalád is árulkodik, amely minden korosztályt és hobbi rajongót megszólít. A LEGO® Ideas játékkal töltött idő jótékony hatással van az elme nyugalmára, a figyelem és a motoros képességek fenntartására, és nem utolsósorban a kreativitás fejlődésére. A kedvenc LEGO® Ideas készleted élvezetes tevékenységgé válik, amelyet megoszthatsz szeretteiddel.

LEGO Ideas Lombház

A LEGO® Ideas a felnőtt építőket célozza meg

Még a felnőttek is szeretnek játszani és pihenni. A LEGO® Ideas készletek nehézségüket tekintve az idősebb tizenévesek és felnőtt rajongók számára is alkalmasak.

LEGO Ideas Középkori kovács

LEGO® Ideas témák különböző területekről

A LEGO® Ideas kockák a világ különböző tájairól származó témákat tartalmaznak. Építsd meg a McCallister-házat a Reszkessetek betörőkből vagy egy hiteles középkori kovácsműhelyt.

LEGO Ideas Micimackó

Örvendeztesd meg szeretteidet a LEGO® Ideas játékokkal

Az egyedi és kreatív LEGO® Ideas modellek nagyszerű ajándékot jelentenek szeretteidnek, hogy szabadidejükben szórakozzanak és kikapcsolódjanak.