Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

LEGO Ideas 21318 Lombház

76 690 Ft
60 390 Ft áfa nélkül

LEGO Ideas 21318 Lombház

A LEGO Ideas kollekció a LEGO rajongók saját ötleteit és terveit kelti életre. Ez azt jelenti, hogy bárki megtervezheti a saját eredeti készletét bármilyen témáról is legyen szó. A képzeletnek semmi sem szabhat határt! Éppen ezért a LEGO Ideas készletek teljesen eredetiek, amelyek lehetnek a való világ vagy a képzelet világának részei is. A LEGO játékkészlet fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt a játék során. Más készletekhez viszonyítva a LEGO készlet szilárdságot, színtartósságot és méretbeli precizitást kínál, így garantálja az elemek könnyű összerakását és szétszedését. Hidd el, ez a játék valóban generációkon át kitart.

A LEGO Ideas Lombház fiúknak és lányoknak főbb jellemzői

  • LEGO Ideas sorozat - Ötletek és dizájnok az építőkészletek rajongói számára
  • Eredeti feldolgozás
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát 
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is
  • A Lombház építőkészlet 3036 darabot tartalmaz
  • 16 éves kortól ajánlott

LEGO Ideas 21318 - Lombház

Mindig is vágytál egy házikóra a fán de végül soha nem építetted meg? Most ezt is megteheted a kifinomult LEGO Ideas építőkészlettel. Ez a ház rengeteg remek ötletet és kütyüt nyújt. A kilátással kecsegtető emelvényen helyezkedik el a fa, amely három különböző kunyhót kínál - egy hálószobát, egy fürdőszobát és egy gyermekszobát. Minden egyes lakrész eltávolítható tetővel gondoskodik a könnyű hozzáférésről a tartozékokhoz és a kiegészítőkhöz. A fa lombkoronája is levehető, a leveleit is cserélheted - nyári zöld és sárga illetve őszi barna levelekkel érkezik. Minden bizonnyal nagyra értékeled annak a tényét, hogy az egyes darabok környezetbarát, főként növényi alapú műanyagból készültek.

A Lombház gazdagon felszerelt

A LEGO Lombház számos tartozékot és kiegészítőt kínál a kreatív játék érdekében. A hálószobában találsz egy ágyat, ollót, iránytűt, egy csónakot egy palackban és egy működő liftet is, amely segítségével könnyedén felviheted a holmikat a fára. A fürdőszobában van egy fürdőkád, egy WC és egy mosdókagyló. A gyermekszoba emeletes ágyakat, könyvet és kincses térképet biztosít. Továbbá a szabadtéri játékhoz is rendelkezik kiegészítőkkel, mint például a piknikasztal 4 székkel, hinta, tábortűz, növények, bokrok és létra. Ezzel a készlettel garantáltan hosszú órákra lefoglalod magadat.

Csomag tartalma:
4 minifigura: anya, apa, 2 gyermek
Kismadár figura
Építőkockák cserélhető levelekkel ellátott fa megépítéséhez, hálószoba ággyal, olló, iránytű, karóra, csónak palackban és mozgatható lift, fürdőszoba káddal, WC-vel és mosdókagylóval, valamint gyermekszoba ággyal, könyv és térkép
Piknikasztal 4 ülőhellyel
Csermely
Hinta
Tábortűz
Drágakő
Növények
Létra
Brosúra instrukciókkal és információk a szerzőről
Lombház méretei:
37 x 27 x 24 cm


5,0
5 vásárló értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja
1
felhasználói vélemény
Összes értékelés

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Bárki számára
Alsó korhatár 16 éves kortól

Lego

Ajánlott Felnőtteknek
Darabszám 3 036 db
Sorozat Ideas
Téma Házak, Építmények
Megjelenési év 2019
Kód:  LO21318
Termékszám:  5702016554205
P-DC1-WEB20