Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO® Ideas Lombház 21318

5 15 értékelés
76 020 Ft

LEGO® Ideas Lombház 21318

A LEGO Ideas kollekció a LEGO rajongók saját ötleteit és terveit kelti életre. Ez azt jelenti, hogy bárki megtervezheti a saját eredeti készletét bármilyen témáról is legyen szó. A képzeletnek semmi sem szabhat határt! Éppen ezért a LEGO Ideas készletek teljesen eredetiek, amelyek lehetnek a való világ vagy a képzelet világának részei is. A LEGO játékkészlet fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt a játék során. Más készletekhez viszonyítva a LEGO készlet szilárdságot, színtartósságot és méretbeli precizitást kínál, így garantálja az elemek könnyű összerakását és szétszedését. Hidd el, ez a játék valóban generációkon át kitart.

A LEGO Ideas Lombház fiúknak és lányoknak főbb jellemzői

  • LEGO Ideas sorozat - Ötletek és dizájnok az építőkészletek rajongói számára
  • Eredeti feldolgozás
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát 
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is
  • A Lombház építőkészlet 3036 darabot tartalmaz
  • 16 éves kortól ajánlott

LEGO Ideas 21318 - Lombház

Mindig is vágytál egy házikóra a fán de végül soha nem építetted meg? Most ezt is megteheted a kifinomult LEGO Ideas építőkészlettel. Ez a ház rengeteg remek ötletet és kütyüt nyújt. A kilátással kecsegtető emelvényen helyezkedik el a fa, amely három különböző kunyhót kínál - egy hálószobát, egy fürdőszobát és egy gyermekszobát. Minden egyes lakrész eltávolítható tetővel gondoskodik a könnyű hozzáférésről a tartozékokhoz és a kiegészítőkhöz. A fa lombkoronája is levehető, a leveleit is cserélheted - nyári zöld és sárga illetve őszi barna levelekkel érkezik. Minden bizonnyal nagyra értékeled annak a tényét, hogy az egyes darabok környezetbarát, főként növényi alapú műanyagból készültek.

A Lombház gazdagon felszerelt

A LEGO Lombház számos tartozékot és kiegészítőt kínál a kreatív játék érdekében. A hálószobában találsz egy ágyat, ollót, iránytűt, egy csónakot egy palackban és egy működő liftet is, amely segítségével könnyedén felviheted a holmikat a fára. A fürdőszobában van egy fürdőkád, egy WC és egy mosdókagyló. A gyermekszoba emeletes ágyakat, könyvet és kincses térképet biztosít. Továbbá a szabadtéri játékhoz is rendelkezik kiegészítőkkel, mint például a piknikasztal 4 székkel, hinta, tábortűz, növények, bokrok és létra. Ezzel a készlettel garantáltan hosszú órákra lefoglalod magadat.

Csomag tartalma:
4 minifigura: anya, apa, 2 gyermek
Kismadár figura
Építőkockák cserélhető levelekkel ellátott fa megépítéséhez, hálószoba ággyal, olló, iránytű, karóra, csónak palackban és mozgatható lift, fürdőszoba káddal, WC-vel és mosdókagylóval, valamint gyermekszoba ággyal, könyv és térkép
Piknikasztal 4 ülőhellyel
Csermely
Hinta
Tábortűz
Drágakő
Növények
Létra
Brosúra instrukciókkal és információk a szerzőről
Lombház méretei:
37 x 27 x 24 cm


Paraméterek

LEGO

Ajánlott Felnőtteknek
Darabszám 3 036 db
Sorozat LEGO® Ideas
Téma Építmények, Házak
Megjelenési év 2019

Tudni érdemes

Alsó korhatár 16 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Darabszám 3 036 db
Téma Épületek
Kód:  LO21318
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5702016554205
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05