Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO Ideas 21316 The Flintstones

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ideas 21316 The Flintstones

A LEGO Ideas gyűjtemény a LEGO rajongók ötleteit és terveit valósítja meg. Bárki megtervezheti a saját eredeti készletét bármilyen témában. A fantáziának semmi nem szab határt! Ezért a LEGO Ideas készlet teljesen eredeti, a valódi vagy az elképzelt világ különböző területeit mutatja be. A LEGO játékos formában fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más építőjátékokkal szemben a LEGO garantálja az erős, színtartós és méretpontos elemeket, így rendkívül könnyű összeépíteni a kockákat. Semmi kétség afelől, hogy ez a játék generációkon át kitart majd.

A LEGO Ideas 21316 főbb jellemzői

  • 10 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott 

  • LEGO Ideas gyűjtemény - Ötletek és konstrukciók a modulok rajongói számára
  • A Flintstone család animációs sorozat legnépszerűbb szereplőivel 
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotorikát
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy az egész család bekapcsolódhat
  • A The Flintstones építőkészlet 748 építőelemet tartalmaz

LEGO Ideas - The Flintstones

Subidubidú! Építsd meg a LEGO Ideas 21316 készletet és élj át őrült kalandokat a Flintstone családdal és barátaival, Kavicsi Bénivel és Irmával a kőkorszakban. Kocsikázz a két hengeres kerekű kőkorszaki autóval Bedrock körül. Látogass el a részletesen kidolgozott Flintstone házba és tekézz. Játszd el a kedvenc jeleneteit és cselekményeit a klasszikus amerikai sorozatból, vagy találd ki a saját történetedet, mert a fantáziának semmi sem szab határt! A LEGO Ideas The Flintstones készlet 748 építőelemet tartalmaz, és 10 éves kortól ajánlott.

Csomag tartalma:
4 Flintstone karakter: Kovakövi Frédi, Kovakövi Vilma, Kavicsi Béni és Kavicsi Irma
Flintstone családi ház levehető tetővel, nyitható bejárati ajtóval, függönyök és függönytartók, kanapé, antennás TV, mosogató, asztal és telefon, kandalló, festmény a falon, dohányzóasztal gyümölcstállal, asztali lámpa és lámpabura, láda tekegolyóval és 3 tekebábuval, kert pálmafával, 2 virágcserép, virágok, növények és 2 tejesüveg, postaláda nyomtatott "A Flintstone család" felirattal és egy levéllel, a Flintstone család autója 4 üléssel és 2 hengeres kerékkel, szövettetővel és rögzíthető dinoszaurusz bordával


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Felnőtteknek
Sorozat LEGO® Ideas
Megjelenési év 2019
Kód:  LO21316
Termékszám:  5702016396300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20