LEGO Harry Potter építőkészlet gyerekeknek és felnőtteknek

A LEGO® Harry Potter™ építőkészleteket a gyerek és a felnőtt rajongók egyaránt imádni fogják

A LEGO® Harry Potter™ építőkészlet-sorozat a gyerek és felnőtt építők számára egyformán alkalmas. A híres hősök részletesen kidolgozott figuráit, a leghíresebb épületek modelljeit, valamint a fantasztikus lényeket és járműveket kínálja több szinten, lehetővé téve a számtalan ismert és izgalmas történet újrajátszását. Így a LEGO® Harry Potter™ modellekkel felnőttként ugyanolyan örömmel és lelkesedéssel töltheted el a családi időt, mint a gyermekeid.

Éld át a filmekből jól ismert varázslatos kalandokat a LEGO® Harry Potter™ játékkal

A LEGO® Harry Potter™ egy új építőkészlettel jelentkezik, amelyet a legendás Harry Potter-filmek történetei ihlettek. Megtalálod benne az ikonikus karaktereket és helyszíneket, ahol ezek a történetek játszódtak. Barangolj a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola folyosóin, fedezd fel a Titkok Kamráját, játssz varázslósakkot, utazz a Roxfort Expresszel és csatázz a dementorokkal. Mindezt és még sok mást is átélhetsz a LEGO® Harry Potter™ építőkészlet varázslatos világában!

LEGO Harry Potter Jóslástanóra
LEGO Harry Potter Privet Drive 4

A LEGO® Harry Potter™ játék a nehézségek és típusok széles választékát kínálja

A LEGO® Harry Potter™ sorozat egyes modelljei az iskolások és az idősebb filmrajongók számára egyaránt élvezetes elfoglaltságot jelentenek. A készletek Harry, Hermione, Hedvig és Dumbledore Főnixének részfiguráit, valamint a filmek olyan jeleneteinek összetett modelljeit tartalmazzák, mint a Támadás az Odú ellen, az Átváltozástan órája vagy a Látogatás Roxmorts faluban. Teljes mértékben rajtad múlik, hogy melyik változatot választod! A jól kidolgozott LEGO® Harry Potter™ több mint 200 vagy akár 2 000 darabból állhat, amihez természetesen már egy bizonyos fokú türelemre is szükség van.

Gyűjtői LEGO Harry Potter

A LEGO® Harry Potter™ a játékosokat és a gyűjtőket is megörvendezteti

Akár kicsi, akár nagyméretű LEGO® Harry Potter™ építőkészlet-modellt vásárolsz, mindegyik tökéletesen használható kiállítási darabként

LEGO Harry Potter építőkészlet

Iskolások és idősebb rajongók számára alkalmas

A LEGO® Harry Potter™ játék hétéves vagy annál idősebb lányok és fiúk számára ideális. Mindig gondosan kövesd az egyes modellekre vonatkozó utasításokat!

LEGO Harry Potter gyűjtői kiadás

LEGO® Harry Potter™ gyűjtői kiadás

Az igényes tizenéves és felnőtt rajongók számára a LEGO® Harry Potter™ sorozat exkluzív gyűjtői kiadásokat is kínál az építőkészleteiből.