Oldal frissítése

LEGO Harry Potter Roxfort kastély 71043

4,9 87 értékelés
148 690 Ft

LEGO Harry Potter Roxfort kastély 71043

A Harry Potter LEGO-t az ifjú varázslóról, Harry Potterről szóló könyvek és filmek ihlették. Engedd, hogy magával ragadjon a mágia és varázslatok titokzatos világa, és segíts Harrynek és barátainak harcolni az ellenségei és Voldemort nagyúr ellen. Varázsolhatsz, seprűn repülhetsz vagy bájitalokat készíthetsz, a fantáziának semmi sem szab határt. A LEGO építőkészlet fejleszti gyermekek kreativitását és kézügyességét. A Harry Potter LEGO esetében a képzelőerejüket is, amely játék közben teljes sebességgel működik.

A Harry Potter LEGO fő jellemzői

  • Az építőkészlet 16 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Világ tele akcióval és kalanddal
  • A LEGO-t a Harry Potterről szóló könyvek és filmek ihlették
  • Megörökíti a fiatal varázsló és barátai történeteit Roxfortban a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában
  • Fejleszti a Kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Fejleszti a kézügyességet
  • A készlet 6020 elemet tartalmaz

LEGO Harry Potter 71043 Roxfort kastély

Szeretted volna megnézni a  Roxforti kastélyt? Bepillantani a Nagyterembe csodálatos ólomüveg ablakaival, a Bájitaltan vagy a Sötét Varázslatok Kivédése órák tantermeibe? Megtalálni a Titkok Kamráját? Most megteheted. A gyönyörű, kifinomult LEGO Roxfort kastély 6020 elemével próbára teszi a türelmedet, majd magával ránt a kamaráiba. A rendkívül részletesen kidolgozott szobák, tantermek és szertárak, a Nagyterem és sok más részlet csak rád várnak. Csatlakozz Harryhez, Hermionéhez és Ronhoz, tanulj a könyvtárban, látogass el különböző órákra, egyél nagyszerű ételeket és szállj szembe minden ellenséggel. A LEGO Roxfort kastélyhoz csónakok, Hagrid kunyhója, a Fúriafűz, minifigurák és mikrofigurák tartoznak.

Az megépített vár méretei:
58 × 69 × 43 cm
A csomag tartalma:
A Roxfort kastély modellje: a Nagyterem megépíthető ólomüveg ablakokkal, az egyes házak zászlói, padok, asztalok, lángoló fáklyák és mozgó lépcsők; Bájitaltan tanterem üvegekkel a polcokon; Sötét Varázslatok Kivédése tanterem válogatott bájitalos poharakkal, gramofonnal és egy kísértetet rejtő szekrénnyel; sakkszoba sakkfigurákkal; a Szükség Szobája szétszórt elemekkel, köztük a Tűz Serlegével és a törött Volt-nincs Szekrénnyel; a Titkok Kamrája a baziliszkusszal és Tom Denem naplójával; rejtett szoba az ördöghurok húsevő növénnyel és tollakkal; a Griffendél klubhelyisége kandallóval és ülőhelyekkel; Dolores Umbridge tanárnő szobája íróasztallal, székkel és rózsaszín berendezéssel; könyvtár polcokkal és íróasztalokkal; Dumbledore professzor szobája, a kőszörny őrizte bejáratával és a merengő szekrényével
4 minifigura: Griffendél Godrik, Hugrabug Helga, Mardekár Malazár és Hollóháti Hedvig megépíthető állványon, amelyre felállíthatod őket.
27 mikrofigura: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Albus Dumbledore, Piton professzor, McGalagony professzor, Remus Lupin, Dolores Umbridge professzor, Argus Frics, Voldemort nagyúr, Bellatrix Lestrange, 3-3 diák mind a 4 házból, 2 sakkfigura, Roxfort tervezőjének szobra, 5 dementor, Aragog a pók, baziliszkusz, megépíthető magyar mennydörgő sárkány
Hagrid kunyhója
Tök
A Fúriafűz a megépíthető repülő Ford Anglia autóval
5 hajó
Griffendél Godrik kardja
Hugrabug Helga pohara
Varázspálcák
Bájitalok
Az egyes házak zászlói
Lángok
Üst
2 nagyító

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 16 éves kortól

LEGO útmutató

Darabszám

Darabszám 6 020 db

Részletes információk

Ajánlott Felnőtteknek
Sorozat LEGO® Harry Potter
Megjelenési év 2019

Összerakott készlet méretei

Magasság 58 cm (580 mm)
Szélesség 69 cm (690 mm)
Mélység 43 cm (430 mm)

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Filmek és sorozatok

Innen ismerheted

Téma Harry Potter

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  LO71043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5702016333220
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20