LEGO Gaming Minecraft

A játékvilág által inspirált LEGO® építőelemek

A LEGO® Gaming mindenki számára alkalmas, kortól függetlenül. Akár a legkisebb építőknek ajándékozod, akár csak magadnak szeretnél egy akár több ezer darabból álló kihívást, itt mindent megtalálsz. A LEGO® téglákat gyakran társítják a kreatív építőjátékkal, és ha népszerű számítógépes játékok témáival kombináljuk őket, szórakoztató kombinációt alkotnak. Nem csak az utasítások szerint kell megépíteni őket, hanem nagyszerű eszközök lehetnek a képzelet fejlesztéséhez.

A LEGO® Minecraft® építőkészlet kapcsolatot teremt a digitális világ és a valóság között

A LEGO® Minecraft® sorozat mindenkit felvillanyoz, aki szereti ezt a csodálatos, éles eszű játékot. A híres gyémántkard, a csontvázakkal teli barlang vagy a pokolba vezető romos portál megépítése minden játékos álma. A készletekben olyan Minecraft karakterek minifiguráit is megtalálod, mint Steve, Alex, Creeper és Zombie. A LEGO® Minecraft® termékcsalád a játékosok kreativitását ösztönzi azáltal, hogy téglákat és eszközöket biztosít a saját világuk megteremtéséhez. A játékosok építhetik, átépíthetik és képzeletük szerint alakíthatják jeleneteiket.

LEGO Gaming Minecraft
LEGO Gaming Super Mario

A téglák és az ikonikus játéksorozat rajongóinak - a LEGO® Super Mario™ készlet

A LEGO® Super Mario™ sorozat nagyszerű példája annak, hogyan lehet a fizikai építőjátékot játékelemekkel és interaktivitással kombinálni. A sorozat az alap LEGO® téglák mellett különleges akciótéglákat is tartalmaz. Ezek a téglák lehetővé teszik, hogy Mario különböző akciókat hajtson végre, például ugorjon, érméket gyűjtsön és legyőzze az ellenséget. Az olyan népszerű karakterekkel, mint Mario, Bowser és Peach hercegnő ismert világa megérdemli, hogy helyet kapjon a LEGO® gyűjteményedben. A Nintendo e legendás játéksorozatát biztosan értékelni fogják azok a rajongók, akik ott voltak a játék születésekor.

LEGO Gaming Super Mario

Építs az alkalmazás segítségével

Töltsd le a LEGO® Super Mario alkalmazást a 3D-s oktatóanyagokért és a saját digitális világod felépítésének lehetőségéért.

LEGO Gaming  Super Mario

Super Mario interaktív figura

A Super Mario figura egyben interaktív is - nemcsak a LEGO® téglákból készült különböző elemekre, hanem az érintésre és a mozgásra is reagál.

LEGO Gaming Minecraft

Minecraft jelenetek a kockákból

A LEGO® Minecraft® téglákat és alkatrészeket tartalmaznak, hogy a játékosok különböző Minecraft jeleneteket és helyszíneket, valamint saját helyszíneket hozhassanak létre.