Oldal frissítése

LEGO Friends Beach House Freshmen 2 db-os

Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends Beach House Freshmen 2 db-os

Praktikus iskolai készlet kislányoknak modern designnal és népszerű LEGO motívumokkal. Ergonomikus kialakításának és a lélegző anyagból készült  párnázott hátnak köszönhetően könnyű viselni. Ebben segítenek az állítható, párnázott vállpántok és mellkasi pánt is. A megerősített fogantyúnak köszönhetően hátizsák kézben is hordható.

Legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus, párnázott hát
  • lélegző anyag
  • Titkos zseb a zsák hátsó oldalán
  • Különleges csatok a tornazsák csatlakoztatásához
  • 2 hálós zsebbel
  • Thermo-zseb az uzsonnásdoboznak
  • párnázott tablet-zseb

Megerősített alsó lábak biztosítják a jobb stabilitást, és védik a táskát a szennyeződéstől és nedvességtől. Az oldalt található két hálós zsebben kényelmesen elfér egy-egy 0,5 literes palack.

Az elején két különálló zseb található, a felső a tolltartónak, az alsó hőszigetelt-zseb pedig tökéletes az uzsonnás doboznak. Belül a táska külön rekeszt tartalmaz a nehezebb dolgoknak, ami a könyveket hátul tartja és biztosítja az egyenletes súlyeloszlást. A technológia szerelmesei örülni fognak a párnázott tablet-zsebnek is!

Kód:  HRAa8992
Termékszám:  5711013026943

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15