Oldal frissítése

LEGO Friends 41379 Heartlake City Étterem

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41379 Heartlake City Étterem

A LEGO Friends készlet az olyan kislányok számára készült, akik a mindennapi eseményeket valóságos kalandként élik meg barátaikkal és a felnőttekkel. Heartlake városában öt elválaszthatatlan barát gazdagítja élménytárát a különböző eseményeken. Tarts velük Te is, együtt ellátogathattok a természetbe, elkísérheted őket az iskolába, a sporttevékenységekre és kulturális eseményekre, tehát számos kalandban lehet részetek a barátaitokkal. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermekek fantáziáját, emellett az egyik legnépszerűbb játék a kicsik körében.

A LEGO Friends 41379 Heartlake City Étterem főbb jellemzői

  • A LEGO Friends készlet 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

  • Élj át új kalandokat Heartlake városában
  • Egy igazán lányos világot tár eléd
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Stimulálja a finom motoros készségeket
  • A gyermek játszhat egyedül, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A Heartlake City Étterem 624 darabot tartalmaz

LEGO Friends - Heartlake City Étterem

Üdvözlünk a Heartlake Étteremben! Csatlakozz a többi vendéghez és látogasd meg a városközpontban található kétszintes éttermet, ahol kivételesen finom pizzával és olasz tésztával várnak. Amennyiben kevésbé kiadós ételre vágynál, próbáld ki a közelben található salátabárt. Azt is megfigyelheted, hogy Chico macska és barátai milyen szórakoztató módon próbálják meg kihalászni az ételmaradványokat a szemetesből. Ezután pattanj fel a motorra és járd be Heartlake városát. Számos játéklehetőség áll rendelkezésedre. A LEGO Friends Heartlake City Étterem összesen 624 darabot tartalmaz, 6 éves kortól alkalmas a gyermekeknek.

A készlet tartalmazza:
3 figura: Emma, Ethan és séf, valamint 2 macska figura
étterem erkéllyel, pizzasütő kemence, recepció, étkező, konyha, mellékhelyiség és szabadtéri ülőhelyek
robogó
salátabár
tartozékok: szemetes, két hal, táblára felírt menü, notesz, toll, két bukósisak, két graffiti spray, graffiti matrica, virágok, WC papír, konyhai eszközök, pizza és tészta, poroltó készülék, három villa, három kés és három tányér, spatula, serpenyő, lábas, szósz, habverő, két bagett, saláta, olaj és három muffin

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Gyerek
Darabszám 624 db
Sorozat LEGO® Friends
Téma Mini figurák
Megjelenési év 2019
Kód:  LO41379
Termékszám:  5702016537819
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20