Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció

A LEGO Friends készlet az olyan kislányok számára készült, akik a mindennapi eseményeket valóságos kalandként élik meg barátaikkal és a felnőttekkel. Heartlake városában öt elválaszthatatlan barát gazdagítja élménytárát a különböző eseményeken. Tarts velük Te is, együtt ellátogathattok a természetbe, elkísérheted őket az iskolába, a sporttevékenységekre és kulturális eseményekre, tehát számos kalandban lehet részetek a barátaitokkal. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermekek fantáziáját, emellett az egyik legnépszerűbb játék a kicsik körében.

A LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció főbb jellemzői

  • A LEGO Friends készlet 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

  • Élj át új kalandokat Heartlake városában
  • Egy igazán lányos világot tár eléd
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Stimulálja a finom motoros készségeket
  • A gyermek játszhat egyedül, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A Delfin mentőakció 363 darabot tartalmaz

LEGO Friends - Delfin mentőakció

A LEGO Friends Delfin mentőakció készletével számos kalandban lehet részed! Hívd meg az összes környékbeli barátodat és tegyetek együtt a tengeri emlősök megmentéséért. Szállj be a tengeralattjáróba és irány a tenger mélyén rejlő hajóroncs. Ezt csak búvárruhában tudod megközelíteni, ússz el a hajóroncsig és szabadítsd ki a bennragadt delfineket. Majd fedezd fel a kincses térképet és találj rá a kalózok elvesztett kincsesládájára. Vajon kinek sikerül elsőként megtalálnia a kincset, Stephanie vagy Kacey lesz a nyertes? Ez a készlet igazán sokszínű játékot biztosít. A LEGO Friends Delfin mentőakció összesen 363 darabot tartalmaz, 6 éves kortól alkalmas a gyermekeknek.

A készlet tartalmazza:
2 figura: Stephanie és Kacey, valamint 2 delfin figura
tengeralattjáró kihajtható szélvédővel
víz alatti robogó
hajóroncs
kincses sziget
kiegészítők: textil kincses térkép, két paróka, két búvársisak, korall és tengeri lények, kincsesláda, labda, palack, búváruszony, fecskendő, oxigénpalack és tartó

Paraméterek

LEGO

Ajánlott Gyerek
Darabszám 363 db
Sorozat LEGO® Friends
Téma Állatok, Hajók, Mini figurák
Megjelenési év 2019
Figurák Kacey, Stephanie

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  LO41378
Termékszám:  5702016370218
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20