Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO Friends 41375 Tengerparti vidámpark

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41375 Tengerparti vidámpark

A LEGO Friends játékok főleg lányoknak készültek, hogy ők is átélhessék barátjaikkal a mindennapok kalandjait, szórakozását. A LEGO nemcsak játék, hanem fejleszti is a gyerekek tudását azzal, hogy eljátszák  Heartlake város mindennapjainak történeteit. Így a lányok megtervezhetik a város eseményeit, megépíthetik az épületeket eljátszhatják a szerepüket bármely időtöltésben,  legyen az sport, iskola, kultúra.  Természtesen mindenbe bekapcsolódnak a barátok is. A Lego évtizedek óta a gyerekek kedvenc játéka. Fejleszti a kezek ügyességét, gyermekek fantáziavilágát és kreativitását. 

A  LEGO Friends 41375 Tengerparti vidámpark legfontosabb jellemzői 

  • Új kalandok a Heartlake városkában
  • Betekintést nyújt a lányok világába  
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 8 éves kortól ajánlott
  • 1251 darabos

LEGO Friends - Tengerparti vidámpark   

Készülj fel az egész napos mókára a Tengerparti Vidámparkban! Ülj fel a körhintára, de előbb nézd át a táskádat, hogy semmit se veszíts el! Mérd meg a bátor LEGO® Friends Emma magasságát, mielőtt kipróbálja a csontvázakkal, denevérekkel és ijesztő pókokkal teli kísértethajót. A sellőnek öltözött Chloe bőrébe bújva sikíts a fényképezőgépbe! Reméljük, jól sikerül a kép, különben végig kell sétálnod a hajódeszkán! A LEGO Friends 41375 Tengerparti vidámpark 1251 darabos és 8 éves kortól ajánlott.

A csomagolás tartalma:
5 minifigura: Olívia, Emma, Stephanie, Zack és Chloe egyéb figurák: delfín, madár, 2x csontváz
Jegyárusító, szerencsekerék, körhinta, bejárat, ételstand, kalózhajó vitorlával és hajókerékkel, aranypohár, kard, kincsesláda, drágakövek, aranyérmék, kamera, koral hogronnyal, skorpió, denevér, pók, medúza és polip, halászháló. Egyéb kiegészítők: popcorn, fagyi, belépőjegy, pénz, mobiltelefon, kosarak, pizza, medve, retikül


Kód:  LO41375
Termékszám:  5702016370195
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20