Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showja

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showja

A LEGO Friends készletek olyan kislányok számára készültek, akik a kalandokat a barátaikkal együtt szeretik átélni vagy a mindennapi eseményeket úgy, mint a felnőttek. Heartlake-ben él öt elválaszthatatlan barát, akikkel mindig történik valami. Velük együtt a kis építők kirándulhatnak a természetben, iskolába mehetnek, sportolhatnak vagy kulturális eseményeken vehetnek részt, egy biztos, mindig sok kalandot élhetnek át és élvezhetik a barátok társaságát. A LEGO készlet serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében az egyik legnépszerűbb építőjáték.

LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showja

  • 7 évesnél idősebb gyermekek számára készült
  • Új kalandok Heartlake városában
  • Betekintést enged egy igazán lányos világba
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • A LEGO Freinds Andrea tehetségkutató showja készlet játék közben fejleszti a gyerekek finommotoros képességeit
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család is
  • Darabszám -492

LEGO Friends Andrea tehetségkutató showja

Mutass be egy felejthetetlen tehetségkutatót LEGO Friends Andreájával! Állítsd össze a nagyszínpadot forgatható hangszórókkal, valamint a három különálló kis pódiumot is, készülődj a színfalak mögött, és ellenőrizd a zsűri asztalán a szavazó gombokat! Ki lesz a legjobb a mai napon? Chloe lesz a bűvész számával vagy Andrea a zenei előadással? Az arany trófeát csak egyikük nyerheti meg! A műsor végén indítsd el a felejthetetlen tűzijátékot! LEGO Friends-szel a szórakozás soha nem ér véget!

A csomag tartalma:

2 minifigura: Andrea és Chloe, valamint nyúl figura

nagyszínpad forgatható hangszórókkal

3 külön forgó mini pódium

2 backstage

zsűri asztal zászlóval és szavazó gombokkal

mobiltartó

tűzijáték

Bűvész doboz

kiegészítők: mikrofon, mágikus bűvészkészlet, kamera, fésű, rúzs, csésze, mobiltelefon állvány, szoknya Andrea számára, bűvészköpeny, mágikus kártya, kalap, pálca


Kód:  LO41368
Termékszám:  5702016369434
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10