Oldal frissítése

LEGO Friends 41357 Olivia szívdoboza

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41357 Olivia szívdoboza

Olivia minden kedves barátját meghívta egy nagyszabású show-ra. A LEGO Friends készletek olyan kislányoknak készültek, akik szeretnek kalandokat átélni a barátaikkal, vagy ugyanúgy szeretnék megtapasztalni a hétköznapok eseményeit, mint egy felnőtt. A Heartlake City-ben él öt elválaszthatatlan barátnő, akik sokféle élményt tapasztalnak meg. Velük együtt a kis építőmesterek elmehetnek a természetbe, az iskolába, sportolhatnak és ismerkedhetnek a kultúrával, és mindig sok kalandot és barátságos pillanatot élnek át. A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a gyermekek képzelőerejét, és az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

LEGO Friends 41357 Olivia szívdoboza

  • 6 éves kortól ajánlott a gyermekek számára

  • Egy új kaland Heartlake City-ben
  • Egy tisztán lányos világba nyit kaput
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • A LEGO Friends Olivia szívdobozával való játék fejleszti a kézügyességet
  • A gyermek egyedül is játszhat, de az egész család is csatlakozhat
  • Az elemek száma - 85

LEGO Friends Olivia szívdoboza

Legyen részese Olivia tudományos bemutatójának! Nyisd ki a szívdobozot, hívd fel a barátaidat a színpadra, és éld át a LEGO Friends Oliviájával és robotjával Zobo-val egy feltaláló napját. A színpadon kívül a doboz egy tablet-et, kulcsokat és egy hajba tűzhető virágot is tartalmaz. A nehéz fellépés után még egy tábla tejcsokoládéval is meglepheted magadat. Mutasd be a legújabb találmányaidat, és kezdd el a show-t, amelyet Heartlake City nem fog egyhamar elfelejteni.


A csomag tartalma:
Olivia  és Zobo robot minifigurája
színpad
kiegészítők: tablet, kulcs, csokoládé és hajba tűzhető virág


Kód:  LO41357
Termékszám:  5702016368758
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15