Oldal frissítése

LEGO Friends 41353 Adventi naptár

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41353 Adventi naptár

Tegye élvezetessé gyermeke karácsonyát a Heartlake City-beli barátnőkkel! A LEGO Friends készlet minden olyan kislány számára készült, akik a felnőtteket utánozva szeretik végigjátszani a hétköznapok eseményeit. A játék főszereplői, Heartlake város öt elválaszthatatlan barátnője, akikkel a gyerekek számos kalandban vehetnek a részt. Kezdődjön hát a visszaszámlálás az ünnepekig a LEGO Friends Adventi naptár készlettel! Díszek, karácsonyfa és különböző dekorációk építhetők meg az elemekből minden egyes nap. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a fantáziát, valamint az egyik legnépszerűbb gyermekjáték a világon. 

LEGO Friends legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott: 6 és 12 év közötti gyermekeknek
  • Egy új kaland a Heartlake városában
  • Gyermeke egy tisztán lányos világba léphet be
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • A LEGO Friends erősíti a finommotoros készségeket
  • A gyermek egyedül vagy az egész családdal együtt is játszhat a készlettel
  • Darabszám - 500 db

 Lego Friends - adventi naptár 

Gyermeke alig várja a decembert és a karácsonyt? Nincs olyan kislány, aki a LEGO Friends karácsonyi kiadásának ne örülne. Minden nap egy kis ajándékot tartalmazó ablak nyitható ki. A kis rekeszekben apró meglepetések bújnak meg, melyek alkalmasak a lakás vagy a karácsonyfa feldíszítésére. Az ajándékok között találhatunk egy karácsonyfát, egy mézeskalácsot, egy hóembert és egy karácsonyi rénszarvast is. 

A csomag tartalma:
24 ajándék, beleértve egy karácsonyfát, nyalókát, mézeskalácsot, és mind a 5 barátnőt a Heartlake-ből.

Kód:  LO41353
Termékszám:  5702016112054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15