Oldal frissítése

LEGO Friends 41336 Emma kávézója

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41336 Emma kávézója

A LEGO Friends Emma kávézója szett ideális minden kis művésznőnek. A LEGO Friends építőjátékot főként a fiatal hölgyeknek szánták, akik szívesen élnek át izgalmas kalandokat a barátaikkal, vagy akár egy átlagos napot is, a felnőttekhez hasonlóan. Heartlake városkájában öt elválaszthatatlan barátnő él, akik mindenféle kalandban vesznek részt. Velük együtt a kis építők elmehetnek a természetbe, iskolába, sportolni és kulturálódni is, így mindig nagy élményben lesz részük. A LEGO építőjátékok fejlesztik a kreativitást, a finom motorikus készségeket és a gyermekek képzelőerejét is, így az egyik legnépszerűbb játékról van szó gyermekek számára. 

Főbb jellemzők

  • 6 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Egy új kaland Heartlake városkájában
  • Tisztán lányos világba nyitja meg a kapukat
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • A finom motorikát is gyakorolja
  • A gyermek játszhat egyedül és az egész családdal is
  • Darabszám - 378

LEGO Friends - Emma kávézója

Emma szívesen tölti minden szabadidejét az Art Café kávézóban, ahol inspirációt gyűjt a művészeti alkotásaihoz. Ma azonban nincs idő a lustálkodásra! Emma barátjának, Prankzynek segítségre van szüksége a graffiti művének befejezésében a kávézó külső falain. A jó munkáért cserébe mindenki megérdemel egy csésze kávét és egy szelet tortát, vagy akár egy ízletes paninit egyenesen a grillsütőből. A frissítőket a napfényes teraszon szolgálják fel, és ha elkezdene esni az eső, átmehettek a kávézó kényelmes belső terébe is. 

A csomagolás tartalma:
Emma és Prankzy minifigurák
Egy felfüggesztett művészeti térrel rendelkező kávézó
A kávézó felszerelése - panini grill, kávéfőző, pénztár, pihenősarok, redőnyök, árjegyzék
Műalkotás
Kültéri pad
..és egyéb kiegészítők - színes palackok, spray, paletta, ecset, torták, sütemények, panini, bögre, bankjegyek és érmék

 
Kód:  LO41336
Termékszám:  5702016111590
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10