Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

LEGO Friends 41335 Mia és faháza

4,8 25 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends 41335 Mia és faháza

Mia nagy meglepetést készít a barátainak! A LEGO Friends készletek olyan kislányok számára készültek, akik a kalandokat a barátaikkal együtt szeretik átélni vagy a mindennapi eseményeket úgy, mint a felnőttek. Heartlake-ben él öt elválaszthatatlan barát, akikkel mindig történik valami. Velük együtt a kis építők kirándulhatnak a természetben, iskolába mehetnek, sportolhatnak vagy kulturális eseményeken vehetnek részt, egy biztos, mindig sok kalandot élhetnek át és élvezhetik a barátok társaságát. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket és a gyermekek képzeletét, nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

LEGO Freinds 41335 Mia lombháza

  • 6 és 12 éves gyermekeknek ajánlott
  • Egy újabb kaland Heartlake városában
  • Betekintést enged egy igazán lányos világba
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • A LEGO Friends Mia lombháza készlet játék közben fejleszti a gyerekek finommotoros képességeit
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család is
  • Darabszám - 351

LEGO Friends Mia lombháza

Mia egy nagyszerű átépítésbe kezdett! Úgy döntött, hogy átépíti bátyja lombházát és egy szenzációs találkozóhellyé varázsolja, amelyben minden barátját vendégül láthatja a parkban. Daniel egyetemre fog járni, ezért minden cuccát be kell pakolnia a padláson lévő dobozba. Mia-val együtt felakaszthatod a falra a családot és a barátokat ábrázoló képeket. Nemkívánatos látogatók érkeznek? Mássz fel a hálón az emeletre, és használd a vízipisztolyt, hogy elmenjen a kedvük a látogatástól. Aztán csússz le a kötélpályán, menj oda Mimihez, a nyuszihoz, aki épp a nyusziházban van. Biztosan ízlik majd neki a ropogós sárgarépa. 

 

A csomag tartalma:
2 minifigura Mia és Daniel, Mimi, a nyúl és Fahéj, a madár
Lombház létrával és mászóhálóval, padlás nyitható tetővel és tároló dobozzal, fatönk tárolóval és nyúlház
Tartozékok: gördeszka, vízipisztoly, zseblámpa, kísértethistóriás könyv, csempe műalkotásokkal, pizza, "I love Heartlake City" feliratú bögre, társasjáték, Heartlake City Park térkép, bumeráng, csempe szerelmes levéllel, madárfészek, tojás és répa

 

Paraméterek

LEGO

Ajánlott Gyerek
Darabszám 351 db
Sorozat LEGO® Friends
Téma Állatok, Építmények, Házak, Hajók, Mini figurák
Megjelenési év 2017
Figurák Fahéj, Daniel, Mimi nyuszi, Mia

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  LO41335
Termékszám:  5702016077452
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05